Originally Posted by
omersal
Her GS konusunun altına Melo şöyle Melo böyle yazanlar diğerlerinin sinirlerini zıplatmıyor ama ben zıplatıyorum öyle mi ? Ben hiç bir zaman durduk yere BJK şöyle böyle yazmadım , her seferinde siz Melo'ya ya da Burak'a laf ettiniz ona cevaben yazdım. Melo'nun Burak'ın davranışlarını ben de eleştiririm , etik te bulmam ama ortada öyle belirgin bir şey olsun olmasın her GS konusunun altına melo şöyle böyle yazmak ne kadar doğru bir düşünün bence. Yukarıda Melo'yu sevmeyen GSli arkadaşların yorumlarına bir bakın hepsi de bu yorumlarınızdan sonra Melo'yu sevmeye başladık yazmışlar.
Evet çok kullandım o terimi ve siz ne zaman o edebiyatı bırakırsanız ben de yazmam. Tamam BJK kısıtlı kadroyla şampiyonluğa oynuyor belki hakemler hakkını da yiyor ama bunu aralıksız her maçtan ya da her cezadan sonra dile getirmezseniz biz de deriz ki 'BJKye de haksızlık yapıyorlar , helal olsun bu kadroyla iyi mücadele ediyorlar'. Ama siz bunu deyince antipatik oluyorsunuz. Beşiktaş düşmanlığım yok hatta Bilic ve futbolcuları severim , zaten öyle gıcık alınacak bir oyuncu da yok BJK bünyesinde. Benim düşmanlığım taraftara ve yönetime çünkü gerginliği tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Hakem hataları olduğu çok oldu kabul ama hakem acaba ne hata yapacak diye maç izlediğinize ciddi ciddi inanmaya başlayacağım. Sanki Türk hakemleri her maçı düzgün yönetiyor da BJK maçında rakip takımı , GS maçında Melo'yu tutuyor gibi yorumlar yapmanızdan da ben sıkıldım artık.
Ha bu dediğimde aslında hiç bir şey yok ama sinirleriniz nedense bir anda zıplıyor , nedenini çözemedim.