Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hakkımız yendiğinde tabii ki çıkıp konuşacağız, her takım taraftarının yaptığı gibi. Bu foruma girip yorumları okuduğunda hakemlerden dert yanan tek takımın biz olmadığını da görürsün. Ne yani, iyi ki puanımızı çaldınız mı diyelim? Puan kaybını sadece hakem hatalarına bağlayan birisi de değilim kendi adıma konuşacak olursam. Kötü futbol ya da kötü kadro & sistem tercihlerini de eleştirmeyi biliyorum. Başkanımız desen zaten, stad yapılıyor diye ödü kopuyor konuşmaya. Hani belki stadın yapımını durdururlar falan diye.

GS 4-0 yenildiği ve berbat oynadığı bir Kasımpaşa maçından sonra bile çıkıp hakemlerle ilgili açıklama yaparken sen en son ne zaman gördün Beşiktaş'ın senin deyiminle mağdur edebiyatı yaptığını? En basit örnekten yola çıkalım: Konyaspor maçında maruz kaldığımız hakem hatasıyla ilgili bile (sadece 90+3'te, gol öncesinde ve sırasında yaşananları kast ediyorum) herhangi bir yöneticiden bir söylemde bulunduğunu duymadım ben. Bir tek Önder Özen, yöneticilerin çıkıp konuşması gerekeni konuştu o kadar.

Bak kendin de demişsin; Beşiktaş'ta kıcık kapılacak kimse yok diye. Neden burada sürekli Melo, Burak, Eboue, Emre, Volkan vs. konuşuluyor da, Beşiktaş'tan kimse konuşulmuyor? Hem o lafı söyleyip hem Melo'yu, Burak'ı savunman ve Beşiktaş taraftarından nefret ediyorum, mağdur edebiyatı falan diyorsun ya da neden GS ve FB hakem hatalarından konuşurken onlara mağdur ebebiyatçıları demiyorsun? Bu nasıl bir tezatlıktır kardeş?

Son olarak, bizden nefret ediyor olman da gram umrumda değil, onu da bil istedim.
    Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.

BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.

Son sözleriniz de fena ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda

Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)

Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.
    Last edited by omersal : 04.Mayıs.2014 at 20:03

Mesaj Yetkileri