Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.
BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.
Son sözleriniz de fena

ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda
Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)
Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.