1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önce üslup. Hiçbirinizin yakın arkadaşı değilim. Bu şekilde bir hitabı asla kabul edemem.

Gereksiz mi? Gereksiz olan tam olarak nedir? Tahrik ediyorsunuz şu anda. Neden kızdırmaya çalıştığınızı da anlamıyorum. Hatalı olduğumu düşündüğünüz yer neresi? Bunu söylemektir tartışmak. Ben söyleyeyim. Çünkü öyle bir yer yok.

Gayet mantıklı ve düzgün bir üslup ile düşüncelerimi yazıyorum. Kabul etmek istemiyorsanız kızmak yerine anlamaya çalışarak karşı düşüncenizi yazabilirsiniz. Şu anda bu yazılanın hiç bir anlamı yok. Bu kadar basit bir şeye kızıp, sözde tahrik olup ahlaksızca bir şeyler yazacak kadar aciz bir adam olmadım hiç. Beni kızdırmaya çalışmak yerine UEFA'nın yaptığı iddia edilen hukuk katliamını legalize etmemeye çalışmanız çok daha mantıklı bir iş olur.

Tartışmak anlamaya çalışmaktır; fanatikçe bir görüşü korumak için karşı tarafı küçük düşürmeye çalışmak değil.
    Valla inan yıllardır bizde bu noktayı anlayamadık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Valla inan yıllardır bizde bu noktayı anlayamadık
    Aslında anlaşılamayacak bir tarafı yok ama insanoğlu hayatta yapabileceği şeyler sınırlı olunca kendine hobi üreterek zaman öldürüyor. Sonra bunu kişiselleştirip amacı haline getiriyor. Futbolun bir araçken amaca dönmesi gerçekten çok tuhaf. Futbol için kavga edilmez. Sporun amacı fiziksel aktivite içinde eğlenmek. Eğlenmek amacı içerisinde kavga etmek oldukça abes zaten. Bazen niye izlediğimiz bile saçma geliyor. Para ödediğim şey için birileri hiç haketmediği halde milyonlar kazanıyorken yetenekli olduğu halde üç kuruşa talim ediyorsam bu kabl edilebilecek bir şey olamaz. Diğer taraftan da Beşiktaş'ın aldığı ceza canımı sıkıyor. Vicdanınızın sesini dile getirmek suç ise hiç kimse Deniz Gezmiş'ten bahsetmesin. Hiç samimi olmayacak çünkü.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yanlışım varsa düzeltin ama Beşiktaş şike iddiasından dolayı ceza almamış mıydı?

BBC Türkçe'den alıntı
    Beşiktaş yalan beyanattan ötürü FFP nedeni ile ceza aldı.

Kupayı iade edelim diye söz verdikleri için iyi niyet göstergesi kabul edildiğinden izin verildi gibi anlamsız bir nedene bağlanmıştı. O dönem neler oldu kimse bilmiyor açıkçası.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç samimi olmayacak çünkü.
    Abi işte bu yüzden sana karşı üslubum bu kadar saygısızca,her konu da samimiyetsiz buluyorum seni,kusura bakma.Kişisel olarak bir şeyim olamaz zaten sana karşı,sadece yazdıklarını samimi bulmuyorum o kadar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri