Burada yazılanlar nasıl kanıt olabiliyor? Bu bir yazı sonuçta. Fikir beyan edilmiş. Nasıl bir kamuoyu yanıltması olabilir? İbraz edilen bir vergi borcu gerçekte var. İnternette faturalar var paylaşılmış. Bilerek gerçek bedelinin yarısından daha azı kesilmiş, geri kalanı bağış adı ile alınmış. Kanıtsız demek gerçekleri saptırmak oluyor sadece. Bağış adı altında gerçek bedelin bir kısmını elde etmek vergi kaçırma yoludur. Bunun kurtuluşu da mümkün olamaz. Tespit edilmiş ise geçmiş olsun. Kanunun açığı diyorsa, her kulüp yapıyor neden yapmayalım diyorsa vergi kaçırdığı kabul ediyor demektir. Vergi kaçırmıyoruz, masumuz diye yazdıklarını kendisi tekzip ediyor bu yazı. Her kim yazdı ise kendisini masum olduğunu inandırmaya çalışmış ama kendisi bile inanmadığından açık açık yazmış vergi kaçırıldığını.

Mehmet Şimşek: "Galatasaray da dahil hiç bir spor kulübüne vergi affı yok, Transfere ve futbolculara milyonlarca dolar ödüyorlar, vergi de ödemek zorundalar."
Ben kanıt veya gerçek doğru budur demedim ki. Senin gibi büyük konuşma huyum yok, hele %100 emin olmadığım konularda hiç yok. Senin ki de fikir yazısı.

Aynı Mehmet Şimşek zamanında Galatasaray'ın vergi borcu yok diye tweet de atıyordu.

PSG ve City'nin ceza almaması için iddia edilen hukuk katliamından bahsettim. Tabi hiç kimse ceza almıyorsa Galatasaray da kayrılmış olacak. FFP başvuru kurallarında geçmiş dönem borcu olmaması ana kural zaten. Başvuru bile yapılamaması gerekiyor.

Tersi çıkarsa ne demek? Kanunlar, kurallar uygulanmıyorsa yanlış mı söylemiş oluyorum? Bunun adı hukuksuzluk olur, yanılmam değil.
Benim dediğim kesin doğru diyorsun yine her zamanki gibi. Ceza gelirse, haklı çıkacaksın. Gelmezse sen yanılmış değil, hukuksuzluk olmuş olacak. Şike savunmasındaki mantığa çok benziyor. Biz de ceza gelirse hükümet oyun oynadı, yönetim onlara karşı olduğu için onlar yüzünden ceza aldık mı diyelim? Başbakan'ın rengi zaten belli, kişiler ile kurumlar ayrılmalı diyerek kanıtlamıştı zaten, şaşırtmadı mı diyelim?

Benim mantığım belli, ceza gelirse, demek ki bizimkiler bir halt yemiş. Tüm sorumluları defolsun gitsin. Ceza gelmezse de demek ki bir suç yok.

Fikir beyan etmenin hiç bir tarafı suç olamaz. Herkes fikir beyan etmekte özgürdür. Galatasaray'ın vergi kaçırma cezasına iftira ediyorsunuz derken, Fenerbahçe yöneticilerine verilen şike cezalarına gerçek olmadığını düşünenleri suçlamak ile anlatmaya çalıştığınız çelişiyor. Gerçek olmadığına ikna olduğunuz her düşünceyi açıklamaya çalışabilirsiniz. Bunu tartışmak hiç hoşuma gitmedi.

Antu'da üyeliğimin olmasının neresi komik? Gülmek için yazdıklarımı okuduğumu söyleyerek aşağılamak için çaba göstermeniz, tahrik etmeye çalışmanız hiç hoş değil. Gerçekten yakışmıyor.
Fikrini beyan ediyorsun zaten, ben sadece sürekli aynı şeyin olmasından bahsediyorum. Konu ne olursa olsun, farketmiyor. Daha doğrusu şöyle diyeyim, senin herhangi bir Galatasaray konusunda mesajını gördüğün zaman kesin olumsuz bir şey yazdığını düşünerek giriyorum. Bir kere bile şaşırtmadın.

Antu konusunda benim yazdığımla senin anladığın arasında fark var. Bana göre antu genel olarak komik bir site. Seni orada takip ettiğim falan yok, genel olarak göz atarken mesajlarını gördüm sadece. Nickin aynı çünkü. Yani özellikle senin mesajlarını okuduğum falan yok.