Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Kusura bakma demekten ne anlıyorsun bilmiyorum ama özür dilerim.

Yine de söylediklerimin arkasındayım.Ben 3 yıldır buradayım,senin kadar her konuda bilgili birisini zor gördüm ancak senin kadar fanatik,tek taraflısını da görmedim.Yazdığın şeyler ne kadar uzun ve bilgi içerikli olsa da sonuçları hep yazdığının tersi oluyor.

Bir de şu var,ortada tescillenmiş bir şike kararı var (gerçek veya değil orası ayrı), sen buna inanmıyorsun.

Konu Galatasaray oldu mu en ufak bir şeye inanıyorsun yok mahkeme,yok gereği yapılmalı,adalet,hak,hukuk falan ne aleyhineyse sorgusuz sualsiz inanıyorsun.

Aynen senin dediğin gibi,biraz samimi davran lüften.

Aziz Yıldırım'ı paylaşmamın nedeni de senin aynen onun gibi olman.Bir şeyler söylüyor ama ortada olan biten bir şey yok.
Güzel özetlemişsin, bir tarafta bir olay (şike) olduktan sonra yorum yapıp fikir beyan edenler var. Bir tarafta sürekli karalama yapıp, iftira atıp, iddialarda (vergi kaçırma) bulunanlar. Gerçekleşmediği zaman da ya bahane (UEFA arkalarında, işte bunlar hep Fransız) buluyorlar ya da buhar oluyorlar.

Bu arada kendisinin antuda üyeliği var zaten, ben ara ara bakarım o siteye gülmek için. Son dönemde pek göremedim ama orada da yazıyordu sonuç olarak.