1 ile 30 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerlilerin çok hoşuna gitmiş bu laf twitter'dan anladığımız kadarıyla. Şaşırmadım. Mahmut Uslu'ya plaket bile verirler o lafı için o kadar yani sonuçta burası Türkiye.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fenerlilerin çok hoşuna gitmiş bu laf twitter'dan anladığımız kadarıyla. Şaşırmadım. Mahmut Uslu'ya plaket bile verirler o lafı için o kadar yani sonuçta burası Türkiye.
    Gs taraftarı çok kincidir. Mahmut Bey'in sonunu pek iyi görmüyorum. Artık o fair playdi falandı filandi bitmiş bulunmakta fenerbahce ile her alanda. sulu ya da o kavgalı derbiden çok daha büyük bir facia ufuktadır.

sonra gelip herkes burada ahkam kesecek neden böyle olduk bilmem ne diye. Nedeni belli bunun gibi tipler ve bunun gibi tiplere alkış tutan herkes. hangi yönetim hangi klüp olduğunun önemi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Gs taraftarı çok kincidir. Mahmut Bey'in sonunu pek iyi görmüyorum. Artık o fair playdi falandı filandi bitmiş bulunmakta fenerbahce ile her alanda. sulu ya da o kavgalı derbiden çok daha büyük bir facia ufuktadır.

sonra gelip herkes burada ahkam kesecek neden böyle olduk bilmem ne diye. Nedeni belli bunun gibi tipler ve bunun gibi tiplere alkış tutan herkes. hangi yönetim hangi klüp olduğunun önemi yok.
    Eğer o hareketleri yaptıysa bunu savunabilecek kadar düşük seviyeli Fenerbahçe taraftarı yoktur. Zaten normalde de hazetmediğim bir adam. Kulüpten uzaklaştırılmalı. Sürekli rakiplere sataşarak ikili ilişkilere zarar veriyor. Sırf iktidar için başka kulüplere salıyor. Bu tip yöneticiler taraftarları germekten başka bir işe yaramaz.

Mesaj Yetkileri