1 ile 30 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elini Sikmamak ile bunu ayni seviyede tutuyorsan hic tartismaya gerek yok ; Ergin Ataman: "Beni en çok üzen geçmişte birlikte çalıştığım (Milli takımda yardımcı antrenörken) Mahmut Uslu'nun pantalonunu gösterip, pantolonunu gösterip, seni ***cem demesi oldu".

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    elini Sikmamak ile bunu ayni seviyede tutuyorsan hic tartismaya gerek yok ; Ergin Ataman: "Beni en çok üzen geçmişte birlikte çalıştığım (Milli takımda yardımcı antrenörken) Mahmut Uslu'nun pantalonunu gösterip, pantolonunu gösterip, seni ***cem demesi oldu".
    Mola alsana, mola alsana, Ergin Ataman mola alsana tezahüratına hakemden anons isteyen tutarsız bir antrenörden bahsediyoruz. Ergin Ataman her dönemde ortamı gerginleştirmeye yönelik tartışmalı hareketleri ile bu gerginlikten kriz yaratarak motivasyon sağlamaya çalışan biriydi. Büyük antrenörler böyle çabalar içine girmez, girmemeli. Çok mu normal sizce yaptıkları? Ergin Ataman'ın iddiaları her zaman soru işareti olacaktır.

Küfürü tasvip etmediğimi de yazdım. Kanıtlanmamış iddialar hakkında kesin hüküm vermek hoş değil.

Oğuz Savaş ile ilgili bir şey eklemek istiyorum. Annesinin vefatından saatler sonra cenaze töreni yaparak aynı gün Balıkesir'den tekrar İstanbul'a dönüp maça çıkması takdir edilmeli. Asla böyle bir maç dahi olsa çıkıp oynayamazdım. Odamda hüngür hüngür ağlıyor olurdum. Ne kadar profesyonel olduğunu gösterir. Zaten uzun sakatlık sürecinde çalışarak verdiği kilolar da örnek gösterilecek bir olay.
    Last edited by Cengo : 14.Haziran.2014 at 08:35
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri