1 ile 30 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şahsen ben taraftarın hazırlanmasına şaşırmıyorum. Seri ortaya gelmiş tekrar, taraftar herhalde farklı olacak. Koç cezalı, maçın önemi hayati.

Bizim salonda olanlara arada fark var, o da şu. Biz de ne yaptıysa taraftar yaptı. Yönetim veya koç gazlamadı ki, aksine Ergin Ataman atmayın, küfür etmeyin diye kızdı taraftara 2. maçta. O maçlarda olanlar bizim fanatiklerin hatası, ayıbı. Zaten cezasını da çekeceğiz.

Şaşırtıcı olan Nba standardı var denilen salonda yapılan oynamalar, yönetim tarafından yapılan özel hazırlık. Yani aslında bu da şaşırtıcı değil, Aziz Yıldırım hep böyleydi ama yine de garip geliyor.

Aziz Yıldırım dedi ki, biz istiyoruz ki her salon bizimkisi gibi olsun, ilk iki maçı kastetti yani. Kazanmak, kaybetmek önemli değil dedi. Ama dün gördük ki o da aslında Abdi İpekçi atmosferi istiyor, belki de daha fazlasını.

Şimdi esas soru bize özel kural çıkaran TBF, size ceza verecek mi, en çok bunu merak ediyorum ben.
    Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.

Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.

Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.
    uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.

Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.

Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.

Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.

Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.
    Obradovic hiç bir hareketini tahrik amaçlı yapmadı. Tahrik olunacak bir konu da yok. Kendi oyuncusunu eleştirirken bile bağırarak mosmor olan bir antrenörden bahsediyoruz. Obradovic dünyadaki en karakterli, en beyefendi antrenörlerden biridir. Kazandığı maçtan sonra şampiyon olmuş gibi anlamsız tavırlara girdiğini ya da kaybettiği maçtan sonra dahi kimseyi tebrik etmediği görmedik.

Ergin Ataman, "Mola Alsana, Mola Alsana, Ergin Ataman, Mola Alsana" tezahüratına hakemden anons bekliyor. Üzerine mola alıyor. Bu kadar taraftarla muhattap olan, etkilenen başka bir antrenör görmedim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri