Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?
- Voters
- 34. You may not vote on this poll
-
26.Ağustos.2014, 13:54
Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.
Selçuk ve Burak'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Selçuk son iki sezonda olduğu gibi yine isteksiz, sorumluluk almayan, Maldonado gibi bir sağa, bir sola topu yuvarlayıp günü geçirir hale geldi. En etkili olduğu pasları bile atacak gücü yok. Şutunu zaten görmüyoruz artık. Arada eline geçerse frikikten şut atıyor. Artı çok top kaptırıyor. Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu için berbat durumda.
Burak ise Selçuk'a göre kondisyonu daha iyi olmasına rağmen ikili mücadelerde kendini o kadar kolay yere bırakıyor ki böyle devam ederse, tek forvet oynayacağımızı da düşünürsek gol atma şansımız çok düşüyor. Hava toplarında sadece boşa zıplıyor, hiçbir etkinliği yok. Hücumda çok faul yapıyor bu ise ekstra bir dezavantaj doğuruyor. Orta sahadan da Olcan dışında destek gelmeyeceğini hesaba katarsak bu sene gol yollarında çok zayıf kalacağımızı, transferin şart olduğunu görmek zor değil.
Savunmaya iyi demişken en ince halkamız da şüphesiz sağ bekimiz. Buraya da transfer şart. Defanstan çıkarken takım pek fazla oyun kuramıyor. Genelde uzun toplar ve rastgele paslar ile sonuca gitmeye çalışıyoruz.
Ben genel anlamda geçen seneye göre daha derli toplu bir takım gördüm. En azından artık savunma yapabiliyoruz.
Mesaj Yetkileri