Maçta futbol adına en azından bizim takımımızda pek birşey göremedik. Fenerbahçe hak etti ve geç de olsa kazandı,tebrikler...
Volkan,Caner ve Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Birkaç hafta önce Emre çıkıp "Bu sezon en sakin Emre'yi izleyeceksiniz" diyordu ama maşallah hiç de sakinlik falan yoktu. Caner ise her faulden sonra sanki tümü kırmızı kartmış gibi hakeme veryansın etti durdu. Melo'yu geçen yıla göre çok daha sakin gördüm ben. Volkan konusuna gelince, lütfen TT Arena'da bu adamın kafaya bıçak bile saplasalar çıkıp da savunmayınBu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık
İnsan penaltı kaçıran futbolcunun üstüne zıplayarak sevinir mi yahu ?Birde poposuyla top durdurmuştu değil mi ? En komiği ise BAZI Fenerbahçe'lilerin "Melo Volkanın önüne geçip ,sakatlamaya çalıştı" yorumları
![]()

Bu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık