Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Arsenal Kazanır

19 55.88%
  • Berabere Biter

8 23.53%
  • Galatasaray Kazanır

7 20.59%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 122 sonuç

Konu: Arsenal 4-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Levent Tüzemen sordu toplantıda "Hangi sistemle devam edecek GS " diye...

Prandelli yuvarlak cevap verdi Sistemde ısrar edecek mi yoksa 4-4-2'ye dönecek görecez hafta sonu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu sıralar sıkı bir "ben demiştim" modası var, ben de uyayım bari

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kolay çalım yiyen oyunculardan kurulu bir takımız. Chedjou, Melo ve belki bi de Tarık dışındaki bütün oyuncuları buna katabiliriz. Arsenal ise kolay çalım atabilen oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Hızlı ve çevik oyuncuları var. En büyük sıkıntımız bu olabilir.

Diğer yandan Arsenal savunması da bizden farklı değil. Stoperlerin dönüşleri ağır olduğu için ara pası (Burak) veya çalımla (oynarsa Bruma) pozisyon bulabiliriz. Bu maçta bence Sneijder çok önde kalmamalı, orta sahanın göbeği civarında topla buluşmalı ki o ara paslarını atabilsin. Pandev ve Dzemaili kesinlikle ilk 11 başlamamalı, özellikle Pandev. Fizik olarak hiç hazır değiller. Orta saha Melo-Hamit-Sneijder şeklinde çıksa keşke. Bi de tam Eboue'lik maçtı aslında.

Ben olsam şu kadroyla çıkardım:

GK-Muslera
    DR-Tarık
    DCR-Chedjou
    DCL-Semih
    DL-Alex Telles (her ne kadar beğenmesem de)
    DM-Melo
    MCR-Hamit
    MCL-Sneijder
    AMR-Olcan
    AML-Bruma/Yasin
    ST-Burak

Öndeki 4 oyuncu savunma yapmıyor, fark yeriz bu kadroyla yorumlarını duyar gibiyim Ben Olcan ve Sneijder'in yeteri kadar savunma yaptıklarını düşünüyorum. Ayrıca gol atmak için oynamalıyız ve bence bu kadro gol atma potansiyeli yüksek bir kadro olacaktır.

Beğenmediğim Telles'i kadroya aldım çünkü o oynamasa diğer alternatifler Hakan, Veysel, Gökhan ve Koray. Koray daha önce oynamadığı için kumar olur. Hakan ise Alexis gibi oyuncular karşısında çok ağır kalır. Gökhan da uzun süredir oynatılmıyor. Tarık'ın sağ bekte soldan daha iyi oynayacağını düşündüğüm için Veysel yerine Telles'i tercih ettim. Yoksa Veysel-Telles arasında savunma açısından çok fark yok.

Amaan ne kendimi yoruyorum, anca hayal Sinyor Prandelli enteresan bir kadro çıkartacaktır gene. Yaptıklarıyla söyledikleri pek birbirini tutmuyor. Pandev'in ne kadar bitik durumda olduğunu gördük ama daha diyor ki "ben antrenman performansına göre kadro çıkartıyorum". Selçuk-Dzemaili ilk 11 başlar, Olcan yedek oturur kafadan 1-0 yenik başlarız...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beklenen bir skor, Arsenal'in 10 kişi kalması takımı frenledi ve tarihi bir hezimeti engelledi. Galatasaray'ın bu futbol ve tempoyla bırakın galibiyeti bu grupta alacağı her puan bile imkansızı başarmaktır. Şu gruptan Avrupa Ligine katılmayı başarabilmek, bence GS tarihindeki en önemli Avrupa başarıları arasına bile girebilir. Gerçekten sene başındandır çok vasat bir futbol hakim. Nasıl çare bulacaklar merak ediyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir sitede gördüm bunu gerçekten çok doğru teşhis olmuş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli'ye bu maça kadar saygı duyuyordum ancak Olcan ve Bruma'yı 11 başlatmayarak gözümden düştü diyebilirim. Arsenal deplasmanındasın kontra yapacaksın arkadaş sen 2 forvet çıkıyorsun kanatsız oynuyorsun ilginç adam ya gider gibi bu gidişle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Bir sitede gördüm bunu gerçekten çok doğru teşhis olmuş.
    Genelleme yapmamak lazım. Muslera-Melo-Sneijder-Semih dörtlüsünü çıkartmak gerek. Belki 1-2 kişi daha vardır ama ilk aklıma gelen bunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Genelleme yapmamak lazım. Muslera-Melo-Sneijder-Semih dörtlüsünü çıkartmak gerek. Belki 1-2 kişi daha vardır ama ilk aklıma gelen bunlar.
    niye semih ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Facx View Post
    niye semih ?
    Semih hemen çöpe atılacak bir adam değil.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ayağına gelen 10 toptan 9unu kaptıran Bruma mi? Bruma da ilk günden beri dikkatimi çeken bir şey var, adam nerede durması gerektiğini bilmiyor. Pasa gecemiyor ve düzgün kacamiyor da. Tabii ki adamı cop yerine koymak istemiyorum ama daha 40 fırın ekmek yemesi lazim.
    Evet 9 kişi savunma yapan Arsenal karşısında son 25 dakika kala oyuna alınması ile hareket ve hız getirdi takıma.Kaptırdığı toplar önemli değil,herkes top kaptırır ki kaptırdığı topları abartıyorsun ve asıl olayı kaçırıyorsun.Neyi kaçırdığını söylemeyeceğim en az 60-70 dk forma şansı bulduğu maçlarda anlarsın neyi kaçırdığını.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma takima hiz kazandiriyor ama 3.bolgede karar vermede SIKINTISI var...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aynı golden 3 tane yenilir mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bruma takima hiz kazandiriyor ama 3.bolgede karar vermede SIKINTISI var...
    3. bölgede kim doğru karar veriyor takımda ? 7 resmi maç oynadık,attığımız gol sayısı 6.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Semih hemen çöpe atılacak bir adam değil.
    Semih üflesek çöpe uçacak zaten.

Semih'in o fizikle bu maçlarda oynaması takımın kadro kalitesini belli ediyor zaten. Bruma konusunda da alındığı bonservisin hakkını vermiyor ve vermeyecekte.

Türkiye de kim gelişti ki? Bir yerlerde pişip alsaydık tamam diyebilirdim çünkü potansiyel olarak üst düzey bir oyuncu ama erkenden o potansiyelin yolunu kapattı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma konusunda ki görüşlerin çok sığ,çok önyargılı,bu adam hak ettiği süreyi almıyor ve takımda ki bir çok kişiden iyi oynuyor.Yapılabilecek en net yorum bu olur,oynadıkça ve süreleri arttıkça hakkında farklı düşünceler ortaya çıkabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bruma konusunda ki görüşlerin çok sığ,çok önyargılı,bu adam hak ettiği süreyi almıyor ve takımda ki bir çok kişiden iyi oynuyor.Yapılabilecek en net yorum bu olur,oynadıkça ve süreleri arttıkça hakkında farklı düşünceler ortaya çıkabilir.
    Ben sadece potansiyeli hakkında yorum yaptım.

Bonservisi'nin hakkını vermediği görüşü ise evrensel diyebilirim. Henüz vermedi, bu vermeyeceği anlamına gelmiyor ama şuan için vermediğini söyledim.

İster istatistiksel bak, ister oyun olarak bak bonservisinin hakkını vermiyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih hala çok amatörce hatalar yapmakta fakat yaşına göre çok az maç oynamış bir stoper. Daha iyi bir lige gidip orada kendini gelitşirmesi lazım. Galatasaray'da olacak şey değil bu. Bruma'da, Telles'de kiralık gitmeliler. Biz oyuncu yetiştiremiyoruz çünkü. Beceremiyoruz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak Bruma'yi biz de seviyoruz ama senin gözün kör olmuş bence biraz daha objektif izle Bruma'yi çünkü iyi oynamadığı konusunda herkes hemfikir potansiyelli olmak ayrı şey, iyi oynamak ayrı şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@walter sakana hocam hakli ciktin fakat en cok calimi melo yedi macta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçı tekrar izledim de bizim bekler leş hakikaten. Eboue ve Sabri'yi özledim vallahi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3.golden sonra kapattım.İnancımızı kırdılar artık.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Hayatımda bu kadar saçma bir diziliş görmedim daha. Bekler kanatta oyun oynamaya çalışıyor, kimlerle ? Burak ve Pandev'le Kontraya çıktığımız bütün atakları kaybettik. Telles ile Veysel'in yerine Olcan'la Bruma oynasaydı çok farklı olurdu.

Yahu hadi Telles'le Veysel'i koydun çift santrafor nedir be arkadaş ! Yıl olmuş 2014 hala çift santrafor...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Hayatımda bu kadar saçma bir diziliş görmedim daha. Bekler kanatta oyun oynamaya çalışıyor, kimlerle ? Burak ve Pandev'le Kontraya çıktığımız bütün atakları kaybettik. Telles ile Veysel'in yerine Olcan'la Bruma oynasaydı çok farklı olurdu.

Yahu hadi Telles'le Veysel'i koydun çift santrafor nedir be arkadaş ! Yıl olmuş 2014 hala çift santrafor...
    Altını çizdiğim kısım kadar saçma bir eleştiri görmedim.

2015'e girmemiz yakındır sanırım o sene forvet kavramını kaldırıyorlar? Çift forvet oynamanın senesi mi oluyormuş?

Galatasaray oynayamıyor diye bir dizilişi suçlamak ilginçmiş.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Fatih Terim'in galiba bedduası mı desem yada düşündüğü şeyler bir bir gerçek olmaya başladı. Yönetimin en büyük hatası Fatih hocayı göndermesiydi. Sen kurulmuş bir sistemi inatla başka bir sistem ile devam ettiririm mantalitesiyle düşünüp devam edersen sonucuna da böyle katlanırsın. Bir Beşiktaşlı olarak değil de Türk futbolsever biri olarak üzüldüm. 2 yıl önceki sisteme bak bir de şimdiki sisteme bak arada dağlar kadar fark var.. umarım Galatasaray'da işler düzene girer. Çünkü bu ligin heyecanına heyecan katan takımlardan birinin bu şekilde olması bir çok insanı ne olursa olsun etkiler.

hamit man of the match bu sene en büyük yıldızımız olacak inşallah

gollerde yine tüm suç melo'nun gibi algılanmış ama yine gözden kaçırdığınız bir chedjou detayı var. ben hayatımda bu kadar güven vermeyen stoper görmedim vallahi. balıkesir maçında iki golde net hatalı bu arsenal maçında hiçbir zaman yerinde değil ki zaten onun bulunduğu taraftan içeri girdi oyuncular tüm gollerde. allah sabır versin bize yani ne diyelim.

tabi 4-4-2'ye dönünce daha derli toplu gözüktük fakat temel sorunlarımız var.
    chedjou gibi burak gibi veysel gibi sorunlar.

sadece golleri izleyin ve görün;

1.gol alexis sanches'e refakat eden chedjou
    2.gol kafasından savunma arkasına sektiren chedjou
    3.gol chedjou'nun yanından yürüyerek top alan sanchez üstüne çalımı da yiyor chedjou
    4.gol chedjou'nun arkasında yürüyerek ön direğe giden welbeck, izleyen chedjou.

yahu daha net olamaz, sadece golleri izleyin ve 21 numaraya bir bakın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu tür maçlarda takım nasıl bir sisteme alışmışsa nasıl sahada o dizilişle iyi oynuyorsa maça öyle çıkarsın. En kötü 1 puan alırsın, alamassın o ayrı ama böyle saçma sapan taktikle oyuncuların alışık olmadığı yerlerde oynatarak falan bir cacık olmaz.

Yediğimiz bütün gollerde basit bireysel hatalar falan var. Arsenal bunları çok iyi değerlendirdiği için maçı dün kazandı zaten. Maça iyi başlıyoruz tek tük atak yapıyoruz ama Arsenal bi geliyor çatır çatır atıyor.

Bu oyunla Dortmund'dan puan almamız çok zor. Ama İstanbul'da oynayacağız maçı kaybetmemek çok önemli. Yenemiyosan 1 puanı alıcaksın.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    hamit man of the match bu sene en büyük yıldızımız olacak inşallah

gollerde yine tüm suç melo'nun gibi algılanmış ama yine gözden kaçırdığınız bir chedjou detayı var. ben hayatımda bu kadar güven vermeyen stoper görmedim vallahi. balıkesir maçında iki golde net hatalı bu arsenal maçında hiçbir zaman yerinde değil ki zaten onun bulunduğu taraftan içeri girdi oyuncular tüm gollerde. allah sabır versin bize yani ne diyelim.

tabi 4-4-2'ye dönünce daha derli toplu gözüktük fakat temel sorunlarımız var.
    chedjou gibi burak gibi veysel gibi sorunlar.

sadece golleri izleyin ve görün;

1.gol alexis sanches'e refakat eden chedjou
    2.gol kafasından savunma arkasına sektiren chedjou
    3.gol chedjou'nun yanından yürüyerek top alan sanchez üstüne çalımı da yiyor chedjou
    4.gol chedjou'nun arkasında yürüyerek ön direğe giden welbeck, izleyen chedjou.

yahu daha net olamaz, sadece golleri izleyin ve 21 numaraya bir bakın.
    Anderlecht maçı:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=143

Chedjou üst düzey bir stoper değil ve bu sezon ki performansı nasıl bu kadar beğeniliyor şaşırıyorum açıkçası. Sempatik bir oyuncu ama sağlam, güven veren bir stoper kesinlikle değil. Topla fena değil, stoper yerine bek hatta ön libero oynasa çok daha fazla katkı yapar belki. Semih veya Chedjou bek olarak Veysel ve Telles'ten çok daha fazla katkı yapar bence. Semih'i geçen sezon izledik zaten, gayet iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam Chedjou da 1-2 maç bek oynamıştı.

----------------------------------

@mwaru

Doğrudur. Ama Melo oyun tarzına çok ters bir yerde oynatıldı. Melo agresif oynayan, mevkisini koruma kaygısı olmadan rakibe sağlam basan ve faul riskini de göze alan bir oyuncu. Stoperde oynayınca hem penaltı korkusundan hem de adam geçse arkada kimsenin olmamasından dolayı tedirgin oynadı ve bu özelliklerini sahaya yansıtamadı. Ben asıl olarak aşağıdaki noktalara dikkat çekmek istedim;

Pandev ve Dzemaili fiziksel olarak hiç hazır değiller.
    Hamit'in oynaması gerektiğini yazan herhalde tek kişiydim maçtan önce.
    Tarık, Olcan ve Bruma'nın da böylesi bir deplasmanda ilk 11 oynaması gerekirdi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...

Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..

Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..

Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...

Değişen sadece isimler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany'den çok iyi sağ bek hatta ön libero, Chedjou'dan da çok iyi ön libero, Emre Çolak'tan çok iyi regista olur ama ne yazık ki teknik direktörler -ki Mancini hariç- hep adamların cv'sinde ne yazıyorsa o pozisyonda oynatıyorlar. Saçmalık. Maçları izleyen herkes bir oyuncunun eksiklerini görebilir. Sistem dediğimiz şeyse bu eksikleri minimalize eden şeydir. Örneğin geçen sene Mancini'nin Melo'nun düşük kondüsyonu ve patlayıcılığı sonrası dinlenme sürelerinin uzun olması nedeniyle onu öne atıp arkasına bir süpürücü koyması. Ya da Semih'i sağ bekte değerlendirmesi ki Semih'te çok sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu stoperde.. 1 sene daha verilmeliydi bence kendisine. Umarım Prandelli hepimizi yanıltır da maçları izlemeye başlar, çünkü hala ama hala isimlere ve cvlere göre kadro yapmaya devam ediyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla bruma şu haliyle issiar dia dan farksız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    valla bruma şu haliyle issiar dia dan farksız.
    O kadar süreyle bu kadar oluyor.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri