Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Arsenal Kazanır

19 55.88%
  • Berabere Biter

8 23.53%
  • Galatasaray Kazanır

7 20.59%
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Arsenal 4-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç

Hybrid View

hamit man of the match bu sene en büyük yıldızımız olacak inşallah

gollerde yine tüm suç melo'nun gibi algılanmış ama yine gözden kaçırdığınız bir chedjou detayı var. ben hayatımda bu kadar güven vermeyen stoper görmedim vallahi. balıkesir maçında iki golde net hatalı bu arsenal maçında hiçbir zaman yerinde değil ki zaten onun bulunduğu taraftan içeri girdi oyuncular tüm gollerde. allah sabır versin bize yani ne diyelim.

tabi 4-4-2'ye dönünce daha derli toplu gözüktük fakat temel sorunlarımız var.
    chedjou gibi burak gibi veysel gibi sorunlar.

sadece golleri izleyin ve görün;

1.gol alexis sanches'e refakat eden chedjou
    2.gol kafasından savunma arkasına sektiren chedjou
    3.gol chedjou'nun yanından yürüyerek top alan sanchez üstüne çalımı da yiyor chedjou
    4.gol chedjou'nun arkasında yürüyerek ön direğe giden welbeck, izleyen chedjou.

yahu daha net olamaz, sadece golleri izleyin ve 21 numaraya bir bakın.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    hamit man of the match bu sene en büyük yıldızımız olacak inşallah

gollerde yine tüm suç melo'nun gibi algılanmış ama yine gözden kaçırdığınız bir chedjou detayı var. ben hayatımda bu kadar güven vermeyen stoper görmedim vallahi. balıkesir maçında iki golde net hatalı bu arsenal maçında hiçbir zaman yerinde değil ki zaten onun bulunduğu taraftan içeri girdi oyuncular tüm gollerde. allah sabır versin bize yani ne diyelim.

tabi 4-4-2'ye dönünce daha derli toplu gözüktük fakat temel sorunlarımız var.
    chedjou gibi burak gibi veysel gibi sorunlar.

sadece golleri izleyin ve görün;

1.gol alexis sanches'e refakat eden chedjou
    2.gol kafasından savunma arkasına sektiren chedjou
    3.gol chedjou'nun yanından yürüyerek top alan sanchez üstüne çalımı da yiyor chedjou
    4.gol chedjou'nun arkasında yürüyerek ön direğe giden welbeck, izleyen chedjou.

yahu daha net olamaz, sadece golleri izleyin ve 21 numaraya bir bakın.
    Anderlecht maçı:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=143

Chedjou üst düzey bir stoper değil ve bu sezon ki performansı nasıl bu kadar beğeniliyor şaşırıyorum açıkçası. Sempatik bir oyuncu ama sağlam, güven veren bir stoper kesinlikle değil. Topla fena değil, stoper yerine bek hatta ön libero oynasa çok daha fazla katkı yapar belki. Semih veya Chedjou bek olarak Veysel ve Telles'ten çok daha fazla katkı yapar bence. Semih'i geçen sezon izledik zaten, gayet iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam Chedjou da 1-2 maç bek oynamıştı.

----------------------------------

@mwaru

Doğrudur. Ama Melo oyun tarzına çok ters bir yerde oynatıldı. Melo agresif oynayan, mevkisini koruma kaygısı olmadan rakibe sağlam basan ve faul riskini de göze alan bir oyuncu. Stoperde oynayınca hem penaltı korkusundan hem de adam geçse arkada kimsenin olmamasından dolayı tedirgin oynadı ve bu özelliklerini sahaya yansıtamadı. Ben asıl olarak aşağıdaki noktalara dikkat çekmek istedim;

Pandev ve Dzemaili fiziksel olarak hiç hazır değiller.
    Hamit'in oynaması gerektiğini yazan herhalde tek kişiydim maçtan önce.
    Tarık, Olcan ve Bruma'nın da böylesi bir deplasmanda ilk 11 oynaması gerekirdi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri