Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Hiç anlamamışsınız.

Eskişehir, Tarık için izin verdi mi? Neden göndermek istemedikleri oyuncular için izin versin kulüpler? Bana bunun mantığını açıklar mısınız? İzin vermek yerine ne koparırsa kâr mantığı ile olabiliğince yüksek bedel isterler, istiyorlar da. Keza zaten sözleşmesi düştükçe istedikleri bedelleri de düşüyor oyunda gerçekçi bir durumda.

Beşiktaş size neden izin versin? Beşiktaş, Fernandes için kimseye izin verdi mi? Hadi yönetim ikna oldu diye farzedelim, göndermek istemedikleri için fahiş fiyat çekerler. Sözleşmeyi yenilemeye de kalkarlar. Göndermek istedikleri oyuncu olursa zaten size de belki önerirlerdi. Ücretsiz ya da düşük fiyat ile transfer listesine çekerlerdi.

Esas sizin söylediğiniz mantıksız. Zaten kim neyi kaparsa durumu var. Türk Futbolu'nu hiç takip etmediğinizi düşünüyorum. Bir nevi yarışa dönmüş durumda. Bu da yapılan değişikliği çok gerçekçi yapıyor.

3 büyüklere gelen oyuncu yedek bile kalacak olsa aynı bedeli kabul edemez. 2-3 kat daha fazla vereceksiniz. Büyük takım olmanın olayı budur. O cazibeyi, gücü vermek için maaşlar ve organizasyon giderleri her zaman çok yüksek olmak zorunda. Siz o maaşı veremiyorsanız zaten baştan kaybettiniz hem o transfer yarışını, hem de şampiyonluk ihtimalini.
Eskişehir izin vermedi ama galatasaray oyuncuyla görüştü. Buna kim engel olabilir. Normalde Eskişehir Tarık'la konuşmalıydı adam gs ye gitmek istiyorsa sezon sonuna kadar oynatır gs ile imzalar. Ama bizde görüştüyse direk kadro dışı bırak, olay hemen duygusala bağlanıyor.

Diyelim gerçeksi olsun diye kural koyuldu. O zaman benim oyuncuyla görüşmeme izin verilsin. Oyuncu görüşürse takımı tarafından kadro dışı bırakılsın vs.

Yok illa da izin alınması gerekiyor deniliyorsa "İzin Al" diye bi buton olsun. Oyuncu x takımına gitmek istiyorsa izin isteyenlerden sadece x takımına izin veririm. Onlarla görüşür, diğerlerini reddederim. O takıma gitmezse sözleşme imzalarım. Transfer et butonu izin istemeyle aynı anlama gelmiyor. Oyunda izin iste diye özel bi modul yokken transfer et butonuyla bu olayın halledilmeye çalışılması yanlış.