1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray, Tarık ile bir protokol imzalasaydı Eskişehirspor Tahkime'e gidecekti. Eskişehir eğer isteseydi kanıtlayabildikleri taktirde Galatasaray'a ceza aldırırdı. Ardından Galatasaray yöneticileri randevu alarak Eskişehir yöneticileri ile görüştüler, para konusunda anlaşamadılar. Karşılıklı hoşgörü ile konu kapatıldı. Galatasaray bir daha izinsiz görüşmedi.

İşler sizin istediğiniz gibi olmuyor gerçek hayatta. Eğer hukuksuz bir görüşmeyi kanıtlayabiliyorsanız yaptırım hakkı doğar. Bu nedenle kulüpler genellikle dışarıdaki 3. kişileri hukuksuz gizli görüşme için aracı eder ya da menajerler aracılığı ile kulübümüze gelmek konusunda olumlu musun diye hukuksuz görüş aldırır.

Hukuksuzluk oyunda olsun istiyorsunuz. SI Games hukuk konusunda çok titiz. Şiddet, kavga asla olmayacak diyen adamlara kanunsuzluğu da görmek istiyorum diyorsunuz. Ne denilebilir ki sizin isteğinize?

Hiç bir kulüp sözleşmeli oyuncusunu para ederken hiç kimseye ücretsiz hediye edemez. Hele TFF hukukunda Bosman kuralının yeri yokken, yani sözleşme fesih bedeli (bonservis bedeli) elde edilebilecek ücretsiz vermek kulübü bilinçli zarara uğratmaktır (Bu kişiler ve kurumlar arasında kanunsuz ikili ilişkilerin kanıtlanması gerekiyor). Çoğu kulüp AŞ statüsünde ve dolayısı ile zarara sokanlar hakkında doğrudan yasal işlem yapılması gerekir. Hiç bir başkan kendi kulübünü bilinçli zarara sokamaz. Hem dernek statüsü ile dava açılabilir, hem de AŞ statüsü nedeni ile dava açılabilir. Borsa İstanbul A.Ş. doğrudan konuya müdahil olup yasal haklarını kullanarak amme davası açacaktır. Ben kulübü yönetiyorum, istiyorsam zarar sokarım diye bir düşünce yok. Top benim, istersem oynatırım istersem oynatmam zihniyeti sokağınızda kaldı.

Transfer et butonu görüşme izni vermiyor dediğiniz gibi. Sözleşme fesih bedeli konusunda karşılıklı anlaşmanız sonucunda oyuncunun kulübü size oyuncu ile görüşme izni veriyor ve böylece oyuncu ile görüşüyorsunuz oyunda gerçek hayatta olduğu gibi.

İzin istemek yasal bir zorunluluk içeren prosedürdür. Antenti bir kağıda doğru üslup ile kısa olarak isteği yazar, imza yetkisi sahibine imzalatır ve oyuncunun kulübüne fax çekersiniz. Olumlu cevabın fax olarak imzalı geri dönüşünün ardından oyuncu ile görüşürsünüz. Kural budur. Bu konuya itirazlarınızın hiç bir hukuki geçerliliği yok. Bu oyun bir simulation. Arcade istiyorsanız bu oyunu oynamamayı da tercih edebilirsiniz.
    Olayı yanlış yere çekiyorsun hukuksuzluk,şiddet vs. diyerek.

Üstüne bastıra bastıra söylüyorum Kurala bi itirazım yok. Oyuna aktarılışına itirazım var.

Dediklerinde haklı olabilirsin. Ki kural böyleyse oyuna eklensin sonuçta gerçekçi oyun istiyoruz ama oyunda "izin al" fonksiyonu yoksa izin al kuralının oyuna eklenmesini yanlış buluyorum.

Teklif yap butonunu bu kural olarak kullanmak oyun içinde bana dezavantaj sunuyor. (Bu kural beni olumsuz etkiliyor demiyorum, bu kuralın oyuna aktarılış şekli beni olumsuz etkiliyor diyorum.)

Bi oyuncuya transfer teklifi yapmakla sözleşmesi bitecek oyuncuya sözleşme teklifi için izin istemek aynı şeyler değil.

Teklif yap ve izin al aynı şey diyorsanız diyecek bir şeyim yok. Ama ben izin al denildiğinde biraz daha fazla imtiyaz tanınacağını düşünüyorum.

Son olarak; editörden eski haline getirebiliyor muyuz bu kuralı? Bilginiz var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Son olarak; editörden eski haline getirebiliyor muyuz bu kuralı? Bilginiz var mı
    Evet editörden yeni lig kurallarıyla beraber tüm kurallar düzeltilebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri