1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by crear View Post
    Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar,

CM 97/98 döneminden beri bu oyunu oynayan biriyim. Birkaç sene öncesine kadar Turksportal üyesiydim ancak daha sonra forumu takip edemedim. Tekrar üye oldum. Öncelikl herkese selamlar..

15.0.2 versiyonda gayet hızlı ilerleyen oyun 15.0.3 update'i gelince inanılmaz yavaşladı. Yavaşlamaktan kastım bir yere tıkladığımda 5 saniye ve hatta daha uzun sürede butonlardan yanıt geliyor veya birşeyi onaylayabiliyorum. Haliyle oyunu oynamayı bıraktım şu an için.

Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Bu yavaşlığın sebebi nedir? İlginç olan burada ve Sigames forumlarında herkes güncellemenin oyunu uçurduğundan bahsederken bende ters tepmiş olması.

Bir arkadaş pencere modundan tam ekrana aldım düzeldi demiş ancak bu bende işe yaramadı.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
    Hocam banada oldu aynısı en az 10 saniye bekliyorum. Bende tam sürümü bekliyorum.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam banada oldu aynısı en az 10 saniye bekliyorum. Bende tam sürümü bekliyorum.
    Merhaba Ali Kardeşim,

Herkesin performansı artarken bizimkinin düşmesi garip. Umuyorum tam sürümde halledilir. Anlaşılan
    bizler bu problemin rastladığı şanslı(!) azınlıktanız.

Fikri olan arkadaşlar varsa palaşmasını bekliyorum.

Saygılar

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Sevgili Ali,

Sende tam sürüme geçince düzelme oldu mu?

Bende hiçbir değişiklik yok. 15.0.2 'de gayet normal çalışan oyun güncelleme sonrası oynanamaz yavaşlığa düştü.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri