1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@RodRiGOtELLo14 @_yoLcu_ @Ali Hikmet

Senelerdir gözlemlediğimiz bir oyun motoru var karşımızda. Hatayı veya olağanı görecek kadar tecrübemizi de edindik. Önceki mesajlarda bunu dile getirmeye çalıştım. Aynı hataları herkes alacak diye bir kaide yok tabi. Ama 100 kişiden 10 kişi de alsa bunu yok sayamazsınız, bakalım full sürümde veya sonrasında maç motorundaki bu hataları eksiltmek adına ne gibi hamleler olacak görecez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    @RodRiGOtELLo14 @_yoLcu_ @Ali Hikmet

Senelerdir gözlemlediğimiz bir oyun motoru var karşımızda. Hatayı veya olağanı görecek kadar tecrübemizi de edindik. Önceki mesajlarda bunu dile getirmeye çalıştım. Aynı hataları herkes alacak diye bir kaide yok tabi. Ama 100 kişiden 10 kişi de alsa bunu yok sayamazsınız, bakalım full sürümde veya sonrasında maç motorundaki bu hataları eksiltmek adına ne gibi hamleler olacak görecez.
    Aman yanlış anlama olmasın size inanmama vs gibi durum yok. Sadece başka yerde de görünce paylaştım.

15.03 yeni oynamaya başladım. Tema da değişilikler var gibi renk tonlarında, maç motoru daha canlı geldi. Ve kaleciler saçma hata yapıyor ama bu sefer kurtarışları daha güzel duruyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri