Eğer bir Crash Dump hatası daha alayım yemin ediyorum bırakacağım FM 15'i.Beta'da fazla üstüne gitmedim ama tam sürümde de CD yersem vallaha bırakacağım.
Eğer bir Crash Dump hatası daha alayım yemin ediyorum bırakacağım FM 15'i.Beta'da fazla üstüne gitmedim ama tam sürümde de CD yersem vallaha bırakacağım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
abi kutuyu alınca ne oluyor ? üstüne hem yer kaplıyor hem de toz kir oluyor![]()
![]()
3 maç yaptım şimdiye kadar oyun baya hoşuma gitti benim
Şuanki versiyon 15.1.1 değil mi arkadaşlar? Ben beta keyinden başka bir key girmedim otomatik güncelledi steam oyunu.
Şuan ki Versiyon 15.1.1 Steam'den Aldıysan Otomotik Güncelliyor Oyunu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu ne yahu? Full sürümde de beyaz klasik tema yok. Ben hiç hoşlanmıyorum ki bu temadan nolacak?
FM Gazetesi
Oyunun Tam sürümü olup olmadığını anlamak için oyun giriş ekranında alt bölümde BETA yazısı kalkıyor.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
...
Oyunu kutulu alan var mı? Yani internet dışından gidip bir mağazadan alan var mı? Satışa sunuldu mu bugün yani?
Bu sene editör uzantısında değişiklik mi olmuş ? Dbc yerine fmf uzantısı olarak kaydediyor.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
arkdaşlar şuan eline oyun gelen birinden rica etsem benim kayıtlı oyunu yollasam oda yabancıların vatandaşlık kazanma sresini 1 yıl olarak düşürse tekrar kayıltlı oyunu yollasa olur mu çalışrmı düzgünce kargo kim bilir ne zman gecek beklemkten sıkldım çnkü
steam : aytekin79
Oyun geldi sonunda, yemişim vizeleri![]()
oyun içi editoru çıktı sanırım onu alan biri için demiştim eksi yazmışım
FMRTE yi gördüm ama geçen seneki oyunda kullanm bi süre sonra oyunu bozuyo o yüzden tek bi değişiklk için 5 dolar pra vermek saçma ücretsizi bulamadım o yüzdne oyun gleince direk oyun içi editorun orjinaline para verip almak daha mantıklı
steam : aytekin79
Betayi daha cok begendim ben, hatalar cok olsa da. Betayi tekrar indirmenin ve yuklemenin bir yolu var mi?
Düz ayaklı kanatlar daha çok gol atıyor sanki. Amr ye Valencia'yı koydum 34 maçta 33 gol 17 asist yaptı. Di Maria da sakatlanmasa aml de öyle yapacak da olmuyor.
oyunu aldığımıza göre başlamak için takım düşünmek kaldı sonra uykusuz geceler