Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 166 arası toplam 166 sonuç

Konu: Nil Satis Nisi Optimum// Everton F.C [2.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kilham V1. Tanrısal Oyun

Arkadaşlar paylaşacağım taktik 15.1.3 sürümüne uyumludur.Diğer versiyonlarda denenmemiştir.Sadece Everton takımı ile kullanılmıştır.

Oyun Mentalitesi

Taktik için Barcelona ve Real Madrid'in oyun yapılarının karışımı demek yanlış olmaz.Orta sahada ufak üçgenler rahat hazırlık paslarını Barcelona'dan bitirici hızlı net direk ara pasları da Real Madrid'den mixe ettim.Ortalama %60 topla oynama yüzdesine sahip olmakla birlikte 20 şut ve üzerine çıkmak maçı tam anlamıyla domine etmek icat ettiğim(Az övüneyim ) bu düşünce tarzıyla hayal olmaktan çıkıyor.Genel olarak kanat oyununun hakim olduğu taktik orta sahası kuvvetli takımlara karşı biçilmiş kaftan diyebiliriz.Kariyerimi takip eden arkadaşlar görmüştür Ne manchester ne city ne Barça dayanamadı taktik karşısında.Hem bizden güçlü hem de güçsüz takımlara karşı iş yaptı.Fakat başka takımlarla denemediğim için yorum yapamayacağım.Fakat gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki İspanya'dan Real Sociedad İngiltere'den Southampton Türkiye'den Beşiktaş Almanya'dan Schalke İtalya'dan Napoli gibi takımlar için başlangıç için çok uygun diyebilirim.Fakat her takıma monte edilebilecek olan bu taktik biraz zaman isteyebilir.Bu taktikle de kornerlerden ve duran toplardan yüksek oranda fayda sağlayacaksınız.%40 gibi bir gol oranı yakaladım desem abartmış olmayacağımı düşünüyorum.Ortalama olarak her 5 maçta 3-4 korner golü attık diyebilirim.

Sahaya Dizilim

Tabi ki her zaman maçın gidişine göre bir kaç değişiklik yapmak gerekebilir.Fakat her maça böyle başlamanızı öneririm.Çünkü oyun içinde savunmada Mccartyh adlı oyuncumuz adete 3.stoper hücum da ise arkadan top toplayıcı görevi görüyor.Fakat rahat geçeceğini düşündüğünüz maçlarda bu bölgedeki oyuncuyu forvet arkasına koyarak da kullanabilirsiniz.

Korner kullanımı olarak oyuncular %75 olarak ön direkte boşta olan oyuncuyu tercih ediyorlar.O da topu ceza sahası dışındaki oyuncuya veriyor ve onun çektiği şut ya gol oluyor ya da kale önünde büyük bir karambole sebep oluyor.Diğer durumda ise verdiği topu geri alan korner kullanıcısı bozulan savunmadan faydalanarak orta açıyor ve yine büyük bir gol tehlikesi oluşuyor.

Frikikleride benim takımımdan Leighton Baines kullanıyor.Ve ilk sezon yaklaşık 13 -15 civarı frikikden gol yazdı diyebilirim.

Maç İçindeki Paslara Örnek

Fikstürümün Bir Kısmında Yakaladığımız Örnek Başarı

---İzinsiz paylaşım yapmamanız rica olunur.Umarım faydalı olur ve sizlere bir şeyler katar.Kullanacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

kilham v1. tanrısal oyun_6E24FC8F-ED88-4AC9-832D-F5A17BC95434

hocam oyuncuları 60-70 maç yaparken sakatlanmaya karşı nasıl koruyorsun bende herkes sakat antremanda orta yaptırıyorum physiolar fitness koçları falan sağlam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by comenman View Post
    hocam oyuncuları 60-70 maç yaparken sakatlanmaya karşı nasıl koruyorsun bende herkes sakat antremanda orta yaptırıyorum physiolar fitness koçları falan sağlam
    Bu konuda birden çok faktör var.En önemlisi şans bazen adam antremanda 3 ay gider bazen hiç birşey olmaz.Gelelim fasulyenin faydalarına

1-Mümkün oldukça kondisyonu maç içinde %75 altına düşen oyuncuyu çıkartın.
    2-Sezon öncesi yüksek şekilde kondisyon çalıştırın.
    3-Eğer takım oyununuzda bir eksiklik yoksa yani her şey tıkırındaysa antreman programında yine kondisyon yapabilirsiniz fakat dengeli olarak kullanıyorum ben.

Unutmamak gerek şans çok büyük bir faktör.Şükür ki şimdiye kadar en büyük sakatlığım 1 aylık oldu.Fakat tabi ki de 3-4 günlük bolca sakatlığım oluyor.Umarım yararlı olmuştur kardeşim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taktik açıklamalarınla çoğu kişiye yardımcı oldun bence, ellerine sağlık.
    Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyla başarısız olmak çok güç zaten Taktik güzel ayrıca.

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Bu konuda birden çok faktör var.En önemlisi şans bazen adam antremanda 3 ay gider bazen hiç birşey olmaz.Gelelim fasulyenin faydalarına

3-Eğer takım oyununuzda bir eksiklik yoksa yani her şey tıkırındaysa antreman programında yine kondisyon yapabilirsiniz fakat dengeli olarak kullanıyorum ben.

Unutmamak gerek şans çok büyük bir faktör.Şükür ki şimdiye kadar en büyük sakatlığım 1 aylık oldu.Fakat tabi ki de 3-4 günlük bolca sakatlığım oluyor.Umarım yararlı olmuştur kardeşim.
    eline sağlık usta taktik çok iyi olmuş atl madrid ile denemeye başlıcam ama oyuncu rollerini naptın tam olarak onları da yazarsan sevinirim mevkilerine göre

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egmnblgn View Post
    Taktik açıklamalarınla çoğu kişiye yardımcı oldun bence, ellerine sağlık.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Bu kadroyla başarısız olmak çok güç zaten Taktik güzel ayrıca.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by BURAGBA View Post
    eline sağlık usta taktik çok iyi olmuş atl madrid ile denemeye başlıcam ama oyuncu rollerini naptın tam olarak onları da yazarsan sevinirim mevkilerine göre

Hocam taktiği yükleyince otomatik ayarlanır ama burdan bakabilirsin.

Teşekkür ederim deneyeceğim.Bu arada taktiği 2 maç denedim gerçekten duran toplar şahane verimli oluyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by comenman View Post
    Teşekkür ederim deneyeceğim.Bu arada taktiği 2 maç denedim gerçekten duran toplar şahane verimli oluyor.
    Teşekkürler hocam uzun vadeli dünüşlerini de bekliyorum.

Güncelleme yapamadım arkadaşlar malum Tıp Fakültesi'nde okuyorum.Bugün gelecekler inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arsenal yenilgisiyle kan kaybettik.Fakat onun dışında işler yolunda gidiyor.Artık gözlerimizi A.Madrid maçına diktik.

Ligin Üst Kesimelerindeki Hava Durumu

Devre arası transfer döneminde Estudiantes ile sözleşmesi yıl sonu bitecek Gil Romero ile kontrat imzaladık.Gelecek yaz takıma katılacak.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Sene sonunda da burda olsak yeter
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gil Romero mevcut kadro için biraz hafif kaçmadı mı?
    Bu arada süper gidiyorsun!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Sene sonunda da burda olsak yeter
    insallah hocam.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Gil Romero mevcut kadro için biraz hafif kaçmadı mı?
    Bu arada süper gidiyorsun!
    Alma sebebim bosman ile para kazanmak devre arası ya da en geç yıl sonu satmayı planlıyorum
    Teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

insallah hocam.

Alma sebebim bosman ile para kazanmak devre arası ya da en geç yıl sonu satmayı planlıyorum
    Teşekkürler.
    O zaman çok mantıklı Ben de sırf forma satışları oralarda artsın diye Çin'den, İsrail'den, Amerika'dan oyuncu alıyorum

Devam etmiyor muyuz ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Devam etmiyor muyuz ?
    Maalesef hocam Derslerden pek vakit bulamıyorum.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri