Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
maç motorunun engellemelerine rağmen yoluna devam ediyorsun abi. Run Forrest ruuuunn 5te5 diyorum.
Quote Originally Posted by kilham96 View Post
İnter'e pis çakmışız gelecek fikstür rahat oldu bu iş
Inter maçı evfanevi oldu hakkaten, iş daha bitmedi bakalım ne olacak..
Quote Originally Posted by devilshand View Post
lazio sıkıntı olmuş ama
inter maçı fena ki ne fena
takılaacağımız bir fikstür olacağını düşünmüyorum ama yine de maç motorunun işi belli olmaz
bundan sonra ki kalan 4 maça kalır işimiz onda da tek galibiyet bizi şampiyon yağar hadi hayırlısı
Yok yahu tek galibiyet yetmez kesinlikle..
Quote Originally Posted by kalitvintsev View Post
Tekrarlayayım mı

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
napoli harici rahat galibiyet diyorum
1 tane daha takıldıgımız var
Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
maçların fena değil sampiyon olcan maç motorunun hatası olmazsa
Bakalım öndeyiz ama rüzgar terse dönecek gibi bir his var içimde.
Quote Originally Posted by MasALP View Post
Şampiyonluk yakın.. Bek güzel de bi Ümit Özat değil
Her takıma bi Umit Özat şart
Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
İlk seneden şampiyonluk müthiş olacak
olabilirsek hakkaten büyük iş

Çok baskılı oynayamasak ta net bir galibiyet aldık, düşme potasındaki rakibimiz can haliyle bizi baya zorladı.

Maçın başında yine golü gördük kalemizde yine sıkıntılı bir maç olacak derken oyuncularımız maçı farka taşıdı. Guidetti çok iyi bir form yakaladı gol krallığı simdiden garanti gibi hatta ligde gol rekoru dakırabilir.

Sahada ruh gibiydik Verona bizden iyi oynadı hakettiklri bir galibiyet aldılar

Verona maçı sonrası attığım fırca işe yaradı sanırım, sahanın tek hakimiydik, Mariga harika bir gol attı, ön liberoda oynarken attığı 2. gol uzaktan fena yapıştırıyor.

Maçın tamamını neredeyse 10 kişi oynadık, yinede iyi oynayan taraftık, Guidettinin sakatlanıp çıkmasıyla yerine aldığım Enes karsi karsıya kaçırdığı 3 toptan birini gol yapsa 10 kişiyle Napoli yi devirmemiz içten bile değildi.

Takımımızın süphesiz en formda ismi Guidetti son düzlüğü girerken böyle özel bir oyuncuyu kaybetmemiz oldukça üzücü. Umarım Enes boşluğunu doldurabilir, işin kötüsü Enes te giderse takımımızda alternatifi bulunmuyor.

Başkanla da iyi geciniyorduk aslında umarım bu değişiklik sıkıntı yaratmaz.Başlangıç bütçemiz belli oldu, gözüme kestirdiğim isimlerde var aslında ama devir işlemleri sebebiyle henüz transfer iznimiz yok.

Fark giderek kapanıyor, son maçımızda Juve ile. İşi oraya bırakmadan koparmamız lazım ama oynayacağımız tüm maçlar çok zor. Roma ilk yarıdaki maçın rövanşını almak için haddinden fazla istekli.

Destek tahmin ve yorumlarınızı bekliyorum.