Quote Originally Posted by EmrahYilmaz10 View Post
Merhaba arkadaşlar, bende Beşiktaş'ı yönetiyorum oyuna başladığım günden beri save/load'la oynadım. Artık böyle sarmayacağını düşünüp taktik geliştirmem gerektiğini düşündüm şimdi Beşiktaş'ı yönetiyorm, 2.sezona başlayacağım, ilk sezon Süperlig, Avrupa ligi, Türkiye Kupası ve Tff Süper Kupa'yı aldım. 2.sezona başlarken Beşiktaş'ın başında oynayacağım en zor maç geldi, Chelsea. Resmen uzay takım yapmış Abram dayı . Şöyle birşey yaptım, elit takımlara taktik geliştirebilmek için kaydettim ve yine save/load yaptım. Ama taktiklerimi görmek için tabii ki hiçbir işe yaramadı belki 5 maç yaptım hepsinde ne denediysem sonuç aynı. istatistikler aldı başını gidiyor benim tek yüksek istatistiğim faul oluyor İşin özü;
Yaptığım taktik, süperlig ve avrupa liginde kusursuz işledi yani elit takımlara karşı oynamadığım her maçta oyunun hakimi bendim. Kalecimden forvetime kadar herkes soğukkanlı ve bilinçli oynuyordu ama bu maçta hepsi kuyruğunu kıstırdı bir pozisyonda forvet kaleciyle karşı karşıya taca attı abartmıyorum
4-2-4 oynuyorum. dm-drl-mcrl-amrl-strl şekli diziliyorum. Kontrollü, çok akıcı.
yorumlarınızı bekliyorum
Birincisi 4-2-4 Büyük Takımların Rahatça Skora Gidebileceği Gibi Çok Kolay'da Gol Yiyebileceği Taktik Olduğunu Düşünüyorum ki Seninkisi Biraz Aşırı Ofansif Bir Taktik. kontrollü Taktik Yapacaksan Orta Sahayı Tamamen Kontrol Altına Alman Lazım Bunun İçin Hiç Direktif Ve Oyun Stilini Değiştirmeden 4-3-1-2 Sistemini (3mc-1amc-2st) Veya 4-1-3-2 Sistemini (1dm-3mc-2st) Tavsiye Edebilirim.