1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Yok abi yanlış anlaşılacak bişey yok çok farklı değiliz zaten. 2000 yılından beri de biz muzdaribiz bu illetten Aslında ben taktik konusunda FM 2014 döneminde ayrıntılı rehber hazırladığından dolayı Ömer abiyi adreslemiştim de sen sanıyorum taktik hazırlayanların dikkatini çekmek istemişsin bir konuya.
    aynen öyle... mesela bazen inclemek için "mükemmel taktik" diye yayınlanan taktikleri analiz ediyorum takım ayarlarında "daha fazla pres" işaretlenmiş. orta alanda 2 adama özel ayarlarında da "daha fazla pres" işaretlenmiş. nasıl oluyor şimdi bu ? daha fazla presin de daha fazlası mı olacak ? ya da hücum mentalitesini seçtiğimizde oyuncuların pas özelliği otomatik olarak daha direct oluyor,biz ona tıklayıp direct pas diyince ne oluyor ? kafa karıştıracağız ama yapacak birşey yok...

ömer'in rehbere baktım da işte onda bile sayısal değerler var... motoru tam çözebilmiş değilim o yüzden
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aynen öyle... mesela bazen inclemek için "mükemmel taktik" diye yayınlanan taktikleri analiz ediyorum takım ayarlarında "daha fazla pres" işaretlenmiş. orta alanda 2 adama özel ayarlarında da "daha fazla pres" işaretlenmiş. nasıl oluyor şimdi bu ? daha fazla presin de daha fazlası mı olacak ? ya da hücum mentalitesini seçtiğimizde oyuncuların pas özelliği otomatik olarak daha direct oluyor,biz ona tıklayıp direct pas diyince ne oluyor ? kafa karıştıracağız ama yapacak birşey yok...

ömer'in rehbere baktım da işte onda bile sayısal değerler var... motoru tam çözebilmiş değilim o yüzden

Benim bildiğim şöyle , mesela takıma hücum mentalitesi verdik oyuncular biraz daha direkt oynayacaklardır dediğin gibi. Burada takım direktiflerinden direkt oynayı seçmemiz çok şey değiştirmiyor aslında. İşaretlemesek de takım aşağı yukarı aynı şekilde paslaşacaktır. Bilemedin bir tık öteye taşınıyor direkt oyun. Bunun aynısı ben oyuncu direktifleri için de geçerli diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim. Dediğin gibi belki daha fazla presin daha fazla presi de olabilir Hücum mentalitesini seçince defans ilerde kurulur diye hepimiz biliyoruz. Ama mesela biri çıkar ben defansı geride kurup hücum yaptıracam takıma. İşte o zaman takım direktifleri daha bir önplana çıkıyor. Ya da ben hücum seçip çok yavaş tempo ile oynatmak isteyenler olabiliyor, bunun gibi örnekler artırılabilir. Bunlar bildiğimiz işler de zaten. Yapıyoruz ediyoruz uğraşıyoruz da hakikaten şu maç motorunu tam çözebilen gelsin beri

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri