1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Şu forma numaraları hakkında Miles ile iletişime geçtim. Bana birisi tam olarak sorunu açıklasın ki kendimi doğru ifade edebileyim.

Not: Şu linkte fark ettiğim sorunları listeledim. Eğer bunlar harici bir sorun varsa yazıya yorum olarak yazın ki; onları da kendilerine bildirebileyim. Ben bu sorunları düzelten bir güncelleme yayınlayacaklarını düşünüyorum.
    Last edited by Uche : 12.Mart.2015 at 03:10

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Uche View Post
    Şu forma numaraları hakkında Miles ile iletişime geçtim. Bana birisi tam olarak sorunu açıklasın ki kendimi doğru ifade edebileyim.

Not: Şu linkte fark ettiğim sorunları listeledim. Eğer bunlar harici bir sorun varsa yazıya yorum olarak yazın ki; onları da kendilerine bildirebileyim. Ben bu sorunları düzelten bir güncelleme yayınlayacaklarını düşünüyorum.
    Forma numarası hocam şöyle söyleyeyim, kadroya 28 oyuncu kaydedebiliyoruz. Oyunculara forma numaralarını verirken de 1-28 arası forma numarası verebiliyoruz. Yani 29 vermek mümkün değil. Eskişehirspor'daki 2 numara ya da Fenerbahçe'deki 12 numaralı formanın emekli edilmesi gibi durumlarda, kadroya en fazla 27 oyuncu kaydedebiliyoruz. Sebepsiz yere handikap. Yetmediği gibi, atıyorum genç bir oyuncuyu kupa maçında oynatmak istedik ya da sonradan lig maçına almak istedik, forma numarası veremiyoruz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri