Hiç alakası yok FFP ile inan ki denedim hatta gittim Türkiye liginin galibiyet bonusunu 10m yaptım her galibiyete 10m veriyor bütün klüpler milyar dolarları geçmiş ama gidip 90-100 potansiyelli oyunculara 25000 haftalık veriyorlar ama ısrarla 150 üzeri oyuncu almıyorlar, her sezon 500-600m kar yapıyor takımlar ama hiç iyi oyuncu transferi yok. Kulüp tanınmışlıklarını 10000 yaptım yine aynı, en son ligi aldım 10000 yaptım 1. sıraya getirdim o zaman takımın üstünde oyuncular almaya başladılar. Yani anladığım kadarı ile oyun ligin kalitesine göre oyuncular getiriyor, hiç ligin üstüne oyuncu alayım kafası yok. Kasada 1milyar transfer bütcesi var gidip 100k lık oyuncular alıyorlar, haftalık 25-30 bin para veriyorlar, yani 1 aylığı oyuncunun değerinden fazlaAma oyuna suç bulmuyorum çünkü bilgisayar gelecek vaad eden oyuncular için 60m den aşağı para istemiyor anca şanslıysan ve küçük bir takımda regen çıktıysa ve gördüysen zaten hemen sen kapıyorsun yine onlara kalmıyor, bulunan regenleride ya büyük takımlar kapıyor yada büyük takımda çıkıyorlar transfer ücretleride 60m den aşağı olmuyor doğal olarak oyun bu kadar bütce harcamıyor transfere. 190lık Neymar bile brezilyadan 40m muydu unuttumda neyse bu kadara gelmişken, 10 yıl sonra neymar kadar olacak adama 60-70m isterse oyun hiç bir takım transfer yapamaz.

Ama oyuna suç bulmuyorum çünkü bilgisayar gelecek vaad eden oyuncular için 60m den aşağı para istemiyor anca şanslıysan ve küçük bir takımda regen çıktıysa ve gördüysen zaten hemen sen kapıyorsun yine onlara kalmıyor, bulunan regenleride ya büyük takımlar kapıyor yada büyük takımda çıkıyorlar transfer ücretleride 60m den aşağı olmuyor doğal olarak oyun bu kadar bütce harcamıyor transfere. 190lık Neymar bile brezilyadan 40m muydu unuttumda neyse bu kadara gelmişken, 10 yıl sonra neymar kadar olacak adama 60-70m isterse oyun hiç bir takım transfer yapamaz.
Alıntılı Yanıtla