1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Nocna Mora kardeşim üye profillerin mesaj sayısına bakman bile senin yaptığın bu emek için siteye ne kadar fazla kazandırım sağladığının kanıtı. 03/04 ten sonra aralarındaki tartışma sonucu Fm 2005'ten beri bu oyunun fanatiğiyim en az diğerleri kadar heyecanlıyım ama sana senin yaptığın bu emeğe sabır göstermememiz gerektiğinin farkındayım en son mesajımda da dediğim gibi sen bu kadar çalışıp yorulmaktan bıkmıyorsan bizim oturduğumuz yerden sıkılmamız saçma ben heyecanla haftasonunu bekliyorum emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    v5 bu gün gelse çok güzel olur daha sonra v6 çıkar ) herkes nefesini tuttu yamayı bekliyor zaten 2025 yılında galatasaray ile uefadan ceza yedim neymiş efendim çok hunharca para harcamışım eee kardeşim benden önceki yönetimlerin suçu sat sat oyuncu borç ödenmiyor yeni yama ile daha düzgün kararlar vercem
    Quote Originally Posted by obivan_kenobi View Post
    Emegine saygı duyuyorum hocam ama arkadaş haklı Türkiye ligleri kariyer açmak için pekliyoruz yamayı
    Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Olanını paylaş hocam, haftalardır oyun oynamak için bekliyoruz. Zaten çoğumuza STSL lazım. Önemli ligleri ayarlamışsındır zaten,gerisine fazla gerek yok.
    Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Nocna Mora kardeşim üye profillerin mesaj sayısına bakman bile senin yaptığın bu emek için siteye ne kadar fazla kazandırım sağladığının kanıtı. 03/04 ten sonra aralarındaki tartışma sonucu Fm 2005'ten beri bu oyunun fanatiğiyim en az diğerleri kadar heyecanlıyım ama sana senin yaptığın bu emeğe sabır göstermememiz gerektiğinin farkındayım en son mesajımda da dediğim gibi sen bu kadar çalışıp yorulmaktan bıkmıyorsan bizim oturduğumuz yerden sıkılmamız saçma ben heyecanla haftasonunu bekliyorum emeğine sağlık
    Hepinize teşekkür ederim. Olmuşken tam olsun diyorum. Bu kadar beklediğinize değsin. Cok bir iş kalmadı fakat ince iş oldukları icin zaman alıyorlar. 1-2 gün içerisinde tamamlayacagımı düşünüyorum. Sonrasında başından bile kalkamayacagınız bir oyun olacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri