1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Ortada bir araştırma var mı ki eleştiri başlığı açmışsınız. Bildiğimiz kes kopyala yapıştır.
    Beş oyundur bu iki adamın profilleri aynı.

Sinan Gümüş geçen senenin aynısı. Uygar Mert'te gıdım ilerleme yok.

Şu ca/pa yamaları yapanlar bile daha çok araştırıyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by loopusmunes View Post
    Ortada bir araştırma var mı ki eleştiri başlığı açmışsınız. Bildiğimiz kes kopyala yapıştır.
    Beş oyundur bu iki adamın profilleri aynı.

Sinan Gümüş geçen senenin aynısı. Uygar Mert'te gıdım ilerleme yok.

Şu ca/pa yamaları yapanlar bile daha çok araştırıyor.
    Bu oyuncularda ne gibi ozellik degisiklikleri olmasi gerekli sizce?
    Arastirmacilar zaten oyuncu profillerini duzenlerken kendi goruslerini oyuncu profillerine yansitiyor. Bunlardan farkli fikir sahibiyseniz onu okuyalim lutfen.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu oyuncularda ne gibi ozellik degisiklikleri olmasi gerekli sizce?
    Arastirmacilar zaten oyuncu profillerini duzenlerken kendi goruslerini oyuncu profillerine yansitiyor. Bunlardan farkli fikir sahibiyseniz onu okuyalim lutfen.
    1-)Verdiğim iki örnek sadece oyuncu özelliklerinin takip edilmediğini göstermek için. fm 2013'ten beri Emre Çolak ve Engin Bekdemir 2 veya 3 sezondan sonra müthiş bir gelişim geçiriyor. Emre Çolak'ın 7,5 milyona Valencia'ya gittiğini görüp save'i sildiğimi bilirim. Gerçekte bu mümkün değil.

2-)Yanılmıyorsam 2014'de yine aynı başlıkta alt liglerin yeterince incelenmediğini söylediğimde 2. ve 3. ligleri inceleyecek yeteri kadar arkadaşınızın olmadığını söylemiştiniz.

O gün yine yakından takip ettiğim ve bu sezon Boluspor'a transfer olan Sefer Sever'i örnek göstermiştim. Sol kanatta toplu veya topsuz sürati gayet iyi olan bu adamın hızı ve hızlanması 12. Bir adamın hızlı olduğunu görmek için oturup 20-30 tane maçını izlemeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bu sadece bir örnek;

Burada anlatmak istediğim alt liglerde olan oyuncuların hız, hızlanma, güç, şut gibi hiç futbol bilmeyen birinin bile rahatlıkla gözlemleyebileceği belirgin özelliklerinin Allah kelamıymış gibi bir türlü 12'nin üzerine çıkamaması.

3-)Kaan Kanak: Bu adam geçen sezon ve bu sezon oynadığı hemen hemen her maçta sağ açık oynadı ama gel gör ki araştırmacılarımız yok sen sol beksin sağ açık oynayamazsın demekte ısrar ediyor. Ayrıca bu arkadaşımız uzaktan çok da güzel şutlar çeker.

4-)Muammer Yıldırım:
    Bu geçen seneki özellikleri.

Bu da bu seneki özellikleri.

Bu fm Türkiye araştırmacılarının özentisizliğinin bana göre en büyük örneği. Hani refleksle yumruklamaya 15 ver, kalede sırıtmasın yeter denmiş gibi, ki bu adam alt liglerde filan da değil Süper Lig'de. Araştırılmamasının hiçbir mazereti olamaz.

Not: Sizinle ilgisi var mı yok mu bilmiyorum ama kurulduğundan beri Bş. Bld. Erzurumspor'un renkleri mavi beyazdır. Oyunda Küfür eder gibi her sene yeşil siyah.
    Last edited by loopusmunes : 31.Ekim.2015 at 14:35

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri