1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    oğuzhan özyakupun güç degeri neden 7 dir ve türk futbolculara neden kararlılık hep düşük veriliyor. beşiktaş tv yada idman ve maçları takıp eden biri oğuzhanın nasıl agırlık çalıştıgını nasıl geliştirdigini kendini rahatça görebilir. bence biraz cimri davranıyorsunuz türk futbolculara.
    Güç değeri kaç olmalı sizce? Sizin fikrinizin ne olduğunu okumak daha faydalı olur.

Kararlılık, oyuncunun ağırlık çalışması veya kendisini geliştirmesi ile pek ilgili bir özellik değil. Kararlı futbolcuyu, teknik direktörün motivasyonuna ihtiyaç duymadan maça asılan, maçı kazanmak için kendisini futbola veren futbolcu olarak tanımlamak doğru olur.

Yani kararlı futbolcu, teknik direktörün motivasyon becerisinden bağımsız olarak maça asılan futbolcu. Kararlılığı düşük futbolcu ise teknik direktörün motivasyon becerisine bağlı olarak maça asılan futbolcu.

2. Default

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Güç değeri kaç olmalı sizce? Sizin fikrinizin ne olduğunu okumak daha faydalı olur.

Kararlılık, oyuncunun ağırlık çalışması veya kendisini geliştirmesi ile pek ilgili bir özellik değil. Kararlı futbolcuyu, teknik direktörün motivasyonuna ihtiyaç duymadan maça asılan, maçı kazanmak için kendisini futbola veren futbolcu olarak tanımlamak doğru olur.

Yani kararlı futbolcu, teknik direktörün motivasyon becerisinden bağımsız olarak maça asılan futbolcu. Kararlılığı düşük futbolcu ise teknik direktörün motivasyon becerisine bağlı olarak maça asılan futbolcu.
    Tamamen kendi görüşüm olarak söylüyorum niyetim kırıcı olmak yada saygısızlık degil ama bakın bu akşam kasımpaşa maçımız var oğuzhanın ikili mücadelelerini izlerseniz güç olarak 7 olmasının gerçekten az bir deger oldugunun sizde farkına varırsınız. Kararlılık konusunda genelleme olarak söyledim genel olarak türk futbolcular 10 seviyesinde. örnek verirsek gökhan töre bu adam her maç bir şeyler yapmak için sahada ekstra ugraşan adamlardan biri bakın iyi veya kötü oynar ama bir şeyler yapar ama yapamaz ama kararlılık 10 ve oğuzhanla aynı bence oğuzhandan en az 3-4 puan fazla olması gerekir ki bunları taraflı hemen hemen bütün beşiktaş maçlarını izleyen bir futbolsever olarak söylüyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri