1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Tolgay Arslan'ın 15.03 ve Fm2016 profillerini karşılaştırdım sadece 3 özelliğinde bir artış söz konusu,görünen özelliklerde.

Bunlar;

Dribbling +1
    Long shoots +1 -Liverpool maçı hatrına olsa gerek-
    Accelaration +2

Sezon öncesi herkesin ilk kadroya yazılması gerektiğine inandığı Tolgay yarım sezonda sadece bunları değiştirebilecek bir performans mı gösterdi ?

Concentration -8-,Decisions -10-,Anticipation -10-,Off the ball -12-,Teamwork -10-,Balance -10- Tolgay'ın ellenmeyen bu özelliklerinde geçtiğimiz sezon hiç mi bir iyileşme gözlenmedi acaba ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Tolgay Arslan'ın 15.03 ve Fm2016 profillerini karşılaştırdım sadece 3 özelliğinde bir artış söz konusu,görünen özelliklerde.

Bunlar;

Dribbling +1
    Long shoots +1 -Liverpool maçı hatrına olsa gerek-
    Accelaration +2

Sezon öncesi herkesin ilk kadroya yazılması gerektiğine inandığı Tolgay yarım sezonda sadece bunları değiştirebilecek bir performans mı gösterdi ?

Concentration -8-,Decisions -10-,Anticipation -10-,Off the ball -12-,Teamwork -10-,Balance -10- Tolgay'ın ellenmeyen bu özelliklerinde geçtiğimiz sezon hiç mi bir iyileşme gözlenmedi acaba ?
    Tolgay'in mevkidaslari arasinda oldukca fazla top kaybeden (kotu top kontrolu veya rakibin topu ayagindan almasi) bir oyuncu oldugunu goz onunde bulundurur, ve bunun teknik zaaflardan kaynaklanmadigini kabul edersek, bu top kayiplarinin zihinsel zaaflardan kaynaklandigini dusunmemiz cok da yanlis olmaz. En azindan ilk once Almanlarin, sonra da bizim bu ozellikleri bu seviyde birakmamiz bundan kaynaklaniyor.

Oyun icinde Tolgay'i izleyince de oyuna cok odaklanmis bir oyuncu gormuyorum. Tolgay saha icindeki konumlanmasiyla top ayagina gelene kadar oyunun icinde fazla var olan bir oyuncu izlenimi vermiyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri