Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
Taraflı bakmayın bir defa da şuraya. Nani nin de özel yetenek i 20 gözüküyor o halde messinin 30 mu olması gerek ? Volkanın 90 kilo olduğunun da farkında değilsin galiba çevik olduğunu düsünüyorsun.Van persie bana kalsa 130 ca maksimum şuanki performansıyla.
taraflı bakmıyorum olaya değerlein dengelenmesi için mi bazı değerlerin yüksek bazılarının düşük oldğunu anlamaya çalışıyorum. bir pozisyonda oynayan oyuncunun sadece 1 değeri çok yüksek diye (mesala Podolski bitiricilik 20 ama Zlatan,Cavani,Agüero,Diego Costa,Tevez gibi adamların daha düşük) diğer özelliklerinin (soğukkanlılık,topsuz oyun vs.) dengesini ayarlamak için mi böyle bir yol izleniyr. Yapay zeka ve oyun motorunu algoritması bu şekilde mi çalışıyor bunu anlamak istiyorum ben.Hemen her adamı Messi ,Ronaldo karşılaştırması yapmayın arkadaş adamların profilleri uçmuş gitmiş her özellik 18-19-20 senin verdiğin örneğe bak.Van Persie olayına gelirsek te formsuz ve ya takımın oyun planının senin tarzında olmaması yeteneklerini kaybettiğin anlamına gelmez.Karşılaştırma yaptığın Messi'nin 2-3 yıl öncesine kadar milli takımda ne kadar kötü maçlar çıkardığını bilen bilir.