Quote Originally Posted by serwan View Post
Peki şayet tanım buysa faal futbolcular arasında gol/şut oranı en yüksek 4. futbolcu olan gomez'in finishing'i neden 16. Bu adam topu istediği yere gönderemiyorsa kim gönderebiliyor. Evet gol yapmak için bunun dışında composure, decisions, technique gibi özellikler de şart. Technique zaten olması gereken seviyede amenna ama gol vuruşu yapmasını sağlayacak diğer özellikleri bana düşük geldi.
Italyanlarin oyuncu degerlendirirken neye gore degerlendirdigini cozebilecek kadar zeki olamadigim icin neye gore 16 verildigini bilemiyorum.

Oyuncunun Alman arastirmacilardan cikisi bence biraz daha guvenilir bir profil. Buna gore Italyanlarin elinde Gomez su sekilde bir degisiklik gostermis:

Bitiricilik: 18 -> 16
Kafa Vuruslari: 15 -> 16
Ilk Kontrol: 10 -> 11
Teknik: 10 -> 12
Onsezi: 19 -> 17
Konsantrasyon: 19 -> 16
Takim Oyunu: 7 -> 14
Topsuz Oyun: 18 -> 17
Karar Verme: 10 -> 14
Vizyon: 9 -> 10
Denge: 10 -> 16
Guc: 17 -> 16
Ceviklik: 11 -> 12
Hizlanma: 15 -> 12
Hiz: 17 -> 14
Ziplama: 13 -> 14

Yani degistirmedik ozellik birakmamislar. Hiz ve Hizlanma icin yapilan degisiklikler disinda yapmis olduklari hemen hemen hic bir ozellik degisimi, su an icin pek aklima yatmiyor benim.

Gomez'u izlemeye devam edip bazi duzeltmeler yapmamiz gerekecek mutlaka.