1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] Koşu mesafeleri bu seride artırıldı mı ? Yoksa Türkiye ligine has bir istisna ile mi karşı karşıyayız? Bunu söylememin sebebi de oyunumdaki koşu mesafelerinin biraz absürt gözükmesi.

Türkiye liginde maç başına koşu ortalaması 13-15 km arasında olan var mı bilmiyorum. Ama bu listeye bakılırsa çok olması gerekiyor

Not: Şimdi baktım da FM15 ' te de koşu mesafeleri böyleymiş. O zaman sorumu "bu mesafeler biraz fazla değil mi? Neden düzeltilmiyor? " şeklinde değiştirebilirim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @perpetua Koşu mesafeleri bu seride artırıldı mı ? Yoksa Türkiye ligine has bir istisna ile mi karşı karşıyayız? Bunu söylememin sebebi de oyunumdaki koşu mesafelerinin biraz absürt gözükmesi.

Türkiye liginde maç başına koşu ortalaması 13-15 km arasında olan var mı bilmiyorum. Ama bu listeye bakılırsa çok olması gerekiyor

Not: Şimdi baktım da FM15 ' te de koşu mesafeleri böyleymiş. O zaman sorumu "bu mesafeler biraz fazla değil mi? Neden düzeltilmiyor? " şeklinde değiştirebilirim
    Avrupa için normal değerler. Bizim ülkede yürüyerek oynanıyor sadece futbol.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    @perpetua Koşu mesafeleri bu seride artırıldı mı ? Yoksa Türkiye ligine has bir istisna ile mi karşı karşıyayız? Bunu söylememin sebebi de oyunumdaki koşu mesafelerinin biraz absürt gözükmesi.

Evet bu uzun bir suredir boyle.

Ligimizde tempo dusuk ama bu tempo dusuklugunun tek bir nedeni yok.

Ornegin bizim ligde top 45 dakika oyunda kaliyor. Buna ragmen takimlar ortalama 110 km mesafe katediyor.
    Diger liglerde topun 55 dakika oyunda kaldigini goz onunde bulundurursak, top bizde de 55 dakika oyunda kalsa takimlar ortalama 135 km mesafe katedecek (dilleri disarida bir sekilde).

Peki topun oyunda kalmasini azaltmamizin yolu ne? Takimlarin daha fazla zaman gecirmesini saglamak. Bunun yollari:

1. Oyuncularin sportmenliginin daha dusuk olmasi (kendilerini yere atsinlar, tac atarken vs. zaman gecirsinler)
    2. Oyuncularin dayanikliliginin daha dusuk olmasi
    3. Teknik direktorlerde oyun temposunu daha da dusuk ayarlamak (bunun yarattigi bir sorun yuksek tempolu oyunun mac motorunda fazla etkili olmasi ve takimi daha tempolu oynatacak kullanici icin ligin fazla kolay hale gelmesi)

Defansif oyun mac motorunda biraz daha ilerlerse bu sorun biraz duzelir ama o zamana kadar katedilen mesafelere cok takilmamak lazim.
    Last edited by perpetua : 03.Kasım.2015 at 18:48

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri