1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Ben Attamah'ı sol bekte pek hatırlamıyorum. Belki gözümden kaçmış olabilir ama genelde Dmc mevkinde oynuyor.

Bu sezon Emin Aladağ ve Anıl Taşdemir'in arkasında başlıyor genelde maçlara.

Bence Attamah klasik ön libero oyuncusu. Tekniği ve oyun becerisi yüksek. DC mevkinde oynayamaz diye düşünüyorum.
    Last edited by Adana Demirspor : 02.Kasım.2015 at 11:27

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Adana Demirspor da bazı hatalar var gördüklerimi yazacağım daha da varsa sonra yazarım.

Attamah DC-DL-DOS mevkilerinde oynamakda. Bu sezon daha çok DOS da oynar ama oyunda DC.
    Umut Sözen asıl mevkisi forvet arkası iken oyunda orta saha merkez gösterilmek de.
    Aykut Akgün mevkileri dğru ama 1 tane eksik var o da DC bölgesi

Demirspor'un ganalı oyuncu İbrahim Moro transfer etti ama lisansı yetişmedi ve ocak ayında çıkacak gs deki durum gibi oyuncu eklemesi yapılsın ocak ayında başlar
    Sayın araştırmacılar lütfen gözden kaçırmayalım.

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Ben Attamah'ı sol bekte pek hatırlamıyorum. Belki gözümden kaçmış olabilir ama genelde Dmc mevkinde oynuyor.

Bu sezon Emin Aladağ ve Anıl Taşdemir'in arkasında başlıyor genelde maçlara.

Bence Attamah klasik ön libero oyuncusu. Tekniği ve oyun becerisi yüksek. DC mevkinde oynayamaz diye düşünüyorum.
    Yaklaşık 8 maça çıktı sol bek olarak. Asıl mevkisi DOS ama DC ve DL özelliğide var. Antremanlarda DC olarak da Ünal Hoca ve Osman Hoca deniyor. Fakat Şuan savunmamız sıkıntılı olduğundan Attamah antremanlarda denendi ama DOS mevkisi aksayında Akkut'u DC çekti Osman Hoca. Bazen Gana alt kategoride DC bölgesinde oynadı ve hiç sırıtmadı.
    ADANA DEMİRSPOR

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri