-
Piyasa değeriyle ilgili görüşünüze katılıyorum.yerel-uluslararası oyuncu ayrımı da sizin kendi görüşünüz dediğiniz gibi subjektif bir ayrım.
Ancak 2.ye katılmam mümkün değil.bu değerlendirme son derece vasat.bence sizin bazı şeyleri dinamik değerlendirmeniz gerekiyor.2.soruyu da bu yüzden sordum zaten.bizim sizinle bir kere tolgayın kalitesi anlamında görüş farkımız var tekrar söylüyorum son derece yanılıyorsunuz.tolgay günümüz futbolunda son derece önemli futbolcu.bana kalırsa benim gözümde çok da büyük futbolcu.
Hemen örneklere geçiyorum.leicester premier ligde an itibariyle 3.sırada ve ortasahasında drinkwater diye bir oyuncu oynuyor.fena oyuncu değil.ama bence tolgay>drinkwater.
Diğer bir örnek west ham bu sene büyük iş çıkartıyor.ortasahasında noble oynuyor.tolgay>noble.
Southamptan.clasie.dökülen hollanda milli takımında oynayamayan oyuncu southampton da ortasahanın ortasında direkt oynuyor.asıl bir hatırlatma.biz clasieyi geçen sezon feyenoord beşiktaş maçlarından çok yakından tanıyoruz.siz benden daha iyi bilirsiniz ki clasie'nin fm profilini..ben yine üstüne basarak yazıyorum tolgay>>>clasie.
Ama ben ne dersem diyeyim sizde bir yargı hatta önyargı oluşmuşsa buna kimsenin yapacağı bir şey olmaz.yok almanların tolgay için verdiği değerlerden vs örnekler vermeyin.
Siz de göreceksiniz tolgay bu sene ikinci yarıdan itibaren neler yapacak nasıl ele alacak oyunu.geçen sezon yarım sezonda ysptıklarını çok önemsememişsiniz anlaşılan.umarım bu yazdıklarımız burda kalır.bundan 2 yıl sonra tolgay neler yapmış nerelere gelmiş hep beraber görürüz.ben kalitesinden ve nerelere geleceğinden eminim ama önemli olan onu sizlerin şimdi değerlendirmesiydi.değerlendirememişsiniz.bakın ben necipten-pektemekten-ismailden bahsetmiyorum.siz tolgaya bunlar gibi yorum yaparsanız bu işte bir eksiklik var demektir.güç-dayanıklılık vs gibi özellikleri değil tabiki şikayetim ancak zihinsel olarak tolgay son derece üst düzey.bunun yansıtılmaması üzücü.bunu objektif ele almak zor olsa da siz oldukça subjektif hareket etmişsiniz.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri