Burada konuşulduğu için yazıyorum, sakatlık meselesi hakkında;

Gerek antreman, gerek sezon başı maç temposu, gerek fizyoterapist kalitesi.. Bunların hepsine dikkat etsem dahi sakatlıklar çok absürd bir hal alabiliyor. Daha oyun başladıktan 2 oyun günü sonrası, tak 4 hafta Nani yok. Van Persie'nın çifte fıtık ile alakalı kronik bir sorunu var sanırsam. O her sezon öncesi nüksediyor. Hazırlık maçlarında çok templu oynatmıyorum, antremanda çok yüklenmiyorum. Bunlara rağmen as oyunculardan fiks olarak 4-5 tane sakat hep oluyor. SI'nın community forumuna göz attım, Miles insanları oraya yönlendirip duruyordu. Orada bu sorundan bahsedenler olmuş ama birçok sorunda olduğu gibi [NEED MORE INFORMATION] diye belirterek herhangi bir çözüme kavuşturacaklarını yazmamışlar. Onlarda ayrı alem, yazıyorsun sakatlık oluyor diye, adam sana gelip "kesin kanıtlarla gel", "daha fazla bilgi ver" gibi şeyler yazıyor. Yahu daha ne yazacaksın çok sakatlık oluyor işte dikkat etsek de etmesek de aynı şey. Forumlarına bir göz atayım dedim valla bir iki tane küçük bug dışında genel sorunlarla alakalı dedikleri şey hep aynı." Need more information".. Yav adam "direkten dönen top çok oluyor" diye konu açmış.. Bunla alakalı bile kanıt istiyor ne göstereceksin yani ne gibi bir kanıt istiyorlar? Oyunu genel olarak beğendim. Ama SI sorunları çözme aşamasında kullanıcıların isteklerine pek yanaşmıyor. Miles ayrı bi egoist zaten twitterdan eleştiriye tahammül bile edemiyor. Neyse. Onlar da çok çalışıyor haklarını veriyorum eyvallah. Fakat bunları da belirtmek istedim.