Quote Originally Posted by perpetua View Post
Futbol gorusune guvenen birisi olarak Tolgay icin sizce dogru olan ozellikleri yazsaydiniz keske.

Ama katiliyorum tabii, laf olsun diye konusmak kolay.

Merak ediyorum.
Tolgay neye gore Turkiye liginin en iyi orta sahanin ortasi oyuncusu?
Hangi yaptiklari onu bu konuma getiriyor?
Yoksa sizin kafanizda yapma ihtimali oldugu seylere gore mi bu yorum?

Ben cikip desem ki bu ligin en iyi stoperi Douglao'dur.
Karsimdakini ikna edebilmek icin bazi veriler ortaya koymam gerekmez mi?
Bu verileri ortaya koymuyorsam, beni karsimdaki neden dinlesin ki?

Şimdi oyuncu ismi hatırlayamıyorum hatırlarsam belirtirim.bundan önceki serilerden birinde yine bir oyuncuyla ilgili inanılmaz beklentimin altında bir profil oluşturulmuştu.Nitekim yine hayalkırıklıgı yasamıstım.Bir sonraki seride haklı çıktığımı gördüm değişen profille.Bariz bir önyargı oluyor bazı oyunculara karşı serwanın belirttiği gibi bazı potansiyelleri kaliteyi görmek için belli istatistikler veya zamana gerek olmayabilir.Bu her futbolcu için geçerli olmasa da tolgay örneğinde olduğu gibi illa almanların yarattığı profilin kusursuzluğu üzerinden gitmek kadar yanlıs başka bir şey yok.Birçok oyuncu için sizler de biliyorsunuz ki bir önceki seriyle bir sonraki seride uçurumlar oluyor.Benim eleştirim de tam bu noktada.Ben çok net bir şey söylüyorum size bakın.Tolgay bir dahaki sene bariz şekilde güçlendirilmiş bir profille karşımıza çıkacak.Aynı serwanın dediği gibi bazı şeyleri görmek veya önyargılardan kurtulmak için illa ispat lazım yani.Benim eleştirim bu noktada sizin bunu şimdi görememeniz.