1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    ya arkadaşım düşünceni kendine sakla.bana objektif değil diyorsun en ufak objektif bir kriter koymadan kişisel düşüncelerini yazıyorsun.nasıl olacak bu?

clasie'yi beşiktaş karşısında feyenoord formasıyla gördük.anita,noble yıllardır premier ligde oynuyor demişsin.yıllardır premier ligde oynamak bir oyuncunun diğer oyuncudan daha iyi olduğunu gösteren en önemli faktör galiba?kaç senedir oynuyor demişsin.ne saçma saçma kriterler bunlar ya.adam 100ün üzerinde bundesliga maçına çıkmış.diyelim ki çıkmadı ayrıca.bir oyuncunun kalitesini yıllardır oynuyor olması mı gösterecek?

hay allahım ya.
    birader sen önce insanlarla konuşmayı öğren sonra futbol konuş hadi işine bak

Quote Originally Posted by illet View Post
    birader sen önce insanlarla konuşmayı öğren sonra futbol konuş hadi işine bak
    objektif değilsin diyip son derece subjektif şeyler söylüyorsun sonra da ne cevap vermemi bekliyorsun?konuşmalarımda da terbiyesizce ve küfürlü şeyler olmadıktan sonra bir sorun yok kendı açımdan.

halbuki yaratılan profillerin kusursuzluğunu veya kendi inandığın düşüncenin doğruluğuna kanıtlamaya çalışacağına şunu desen katılabilirim.örneğin anita veya clasienin profilleri olduğundan abartı desen(tolgayla karşılaştırdıgımız özellikleri açısından) buna diyecek hiçbir şeyim olamaz ve doğru derim.ama sen bunlar böyle olabilir dersen tek taraflı bakarsın ve asıl sen subjektif bakarsın.ben tolgayı bu profillere bakarak değerlendiriyorum yoksa hepsi 15 üstü olsun dediğim yok.sen kendi düşüncen dışındaki bir şeye objektif değil diyip subjektif olursan buna benim yorumum böyle olur.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri