Quote Originally Posted by asg23 View Post
Bak şimdi hocam işin tadı kaçmaya başladı.Çünkü artık eleştiriyi kabul etmeyip artniyete gidiyor iş.Ben çok net ve sade bir şeyden bahsettim.Dedim ki bana göre oyundaki bazı oyuncularla tolgay arasında böyle bir uçurum olması yanlış geliyor.Ayrıca tolgayın bazı özellikleri en düşük kabulden girilmiş.Bu.bu.Özde budur benim eleştirim.Ya onlar şişirilmiş ya tolgay yapılamamış.Ama sen bu kadar söylediklerimden benim tolgayın özelliklerinin o resimdeki gibi olmasını istediğimi çıkartıyorsan burada neden eleştiri sayfası açılıyor?

Ama senin için tek tek de bahsedicem.Bunlar salt doğrudur demiyorum.Kabataslak benim görüşümdür.Tolgayın canlı ve cansız birçok maçını seyretmiş bir insan olarak clasieyi de seyretmiş biri olarak hadi ikisi üzerinden gidelim ve senin istediğin özellikleri de net bir şekilde bahsedeyim.

Agresiflik 16 olarak girilmiş sanırım.Bence 15 ya da 14 olabilirdi.

Takım oyunu=TOLGAY/10 - CLASİE/18 ---12 veya 13 olmalıydı.
Pozisyon alma=TOLGAY/8 - CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
Konsantrasyon=TOLGAY/8 -CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
Kararlılık= TOLGAY/11 - CLASİE/18 --- 13 veya 14 olmalıydı.
Karar verme=TOLGAY/10 - CLASİE/14 --- 12 veya 13 olmalıydı.

Fiziksel özelliklere katılıyorum.1 az veya 1 fazla olabilirdi.Çok bariz bir şey çarpmadı gözüme.
Teknik özelliklerde serbest vuruş veya korner 2-3 puan fazla olabilirdi.serbest vuruş 9 değil tolgayın o kadar da kötü kullanmaz.12 verilebilirdi.
Tesekkurler. Degerlendiririz.

Bu arada fiziksel ozellikler 1 az veya 1 fazla olabilirdi yazmissin. 1 az olmasi ile 1 fazla olmasi arasinda oldukca buyuk bir fark var. Ismail Koybasi ile Beck arasinda ne kadar fark varsa, Tolgay'in fiziksel ozelliklerinin 1 puan daha az veya 1 puan daha fazla olmasi arasinda o kadar fark var.