1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

selamlar,

Oyun bu sene epey bir gelişmiş.Ben ilk betayı oynarken maç motorunu epey eleştirmiştim ama RC1'de baya tuttum.Artık tek taiktikle her takıma aynı oyun anlayışı ile başarılı olmak biraz zorlaşmış.Taktiğinizi tam olarak bilmiyorum ama topa sahip bir oyun anlayışı ile oynamak istiyorsanız genişliği biraz daraltın ve temponuzu düşürün.gerçi bunları belki yaptınız ama benim ilk önce aklıma gelenler bunlar.ayrıca antreman programınızda hucüm ve topa hakimiyet antremanlarına biraz daha fazla ağırlık verebilirsiniz.etkisini hemen görmezsiniz ama ilerde faydası olacaktır.

Vallahi herşeyi denedim rakip 450 pas yapıyo ben 200 onlar 65 ben 35 oynuyorum topla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Vallahi herşeyi denedim rakip 450 pas yapıyo ben 200 onlar 65 ben 35 oynuyorum topla
    aynı sorunu oyunun tam sürümünü oynamaya başlayınca bende yaşamaya başladım.acayip bir durum gerçekten.topa sahip olmak çok zor gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    aynı sorunu oyunun tam sürümünü oynamaya başlayınca bende yaşamaya başladım.acayip bir durum gerçekten.topa sahip olmak çok zor gibi geldi bana.
    Bunu mu yapmaya çalışıyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bunu mu yapmaya çalışıyorsun

o kadar olmasa da olur.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri