Quote Originally Posted by elensar77 View Post
Oyuncu profil verileri çok detaylı, her yerden birşey çıkacakmış gibi, fakat uzun sürelerdir futbolcu değeri ve maaş bilgileri futbolcu fotoğrafı altında olduğundan alışık olduğumuzdan çok farklı geldi, alışması biraz zaman alacak gibi.
Ben de alışamadığımdan Fm --> Tercihler sekmesinden oyuncuya tıklandığında profili değil de özelliklerin göründüğü ekrana bak seçeneğini işaretledim. Böylesi daha iyi. Eskiden oyun içi tercihler için oyuncunun bilgi sekmesine tıklamak gerekiyordu ama FM 2016 ile hemen sağ tarafta oyun içi tercihleri de görülebiliyor. Yani hiç bir şey kaçırmış olmuyorsunuz.

Bence bu konuda reputation olayı dışında da birşeyler olsa hiç fena olmaz. Mesela klübün o sezon ve önceki sezonki başarıları, şampiyonlukları, ufak ufak artan gelir düzeyi gibi. Buna örnek olarak Galatasaray'ın Sneijder ve Drogba transferleri gibi.
Raputasyon olayında zaten oyun belirttiğiniz şeyleri de ölçü alıyor. Daha fazla detay almak isterseniz forumda bu konu hakkında bir başlık var. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110860

* Boşta oyuncular için artık daha iyi bir search kısmı getirilemez mi? Örneğin ben değerlere göre sıraladığımda hiç yoksa bazı oyuncuları kalitesini algılayabiliyorum fakat serbest oyuncuların değerlerini, nasıl özelliklerini olduğunu bulmak için her birine tek tek girmemiz gerekiyor.
Bu noktada ben şu metodu uyguluyorum. Oyunu açtıktan 3 gün sonra, boşta olan oyunculara girip, arama seçeneklerindeki Bilgi butonuna tıklayıp listeletiyorum. Bu durumda Sakatlar, Teklif alanlar, İzlenenler oyuncular sırası ile karşıma çıkıyor. Oyuna başlandığında ön plana çıkan oyuncular teklif alacağından veya izleneceğinden sadece onların profilini incelemeniz size ilk aşamada zaman kazandırabilir.