Quote Originally Posted by Vankoff View Post
Kuşlara ne yapsan yaranamazsın @perpetua. Oyun çıktığından beri Podolski'den tut laf etmedikleri şey kalmadı. Önce o Ozan denen gereksize laf etsinler. CA sı maksimum 40 PA sı 50'yi geçmemeli bana göre de. Kendi adamları '' overrated '' olunca laf yok bizde en ufak bir şey görseler hemen ağlamaya başlarlar. Şunu unutmayın bu araştırma işini bu insanlar yıllardır yapıyor , sizin ergen triplerinizi çekmek zorunda değiller. Beğenmiyorsanız laf kalabalığı yapıp tadını kaçırmayın şu güzel sitenin.

Not : Lafım tüm rakip takım taraftarlarına değil burada kendi takımdaşım olup da bilip bilmeden konuşanlara da lafım.
Ben boyle bakmiyorum ve "kuslar" tabirini de kiniyorum. Gerek yok bu tip tanimlamalara. Kuluplerin isimlerini yazmamak o kulupleri veya taraftarlarinin degil, senin degerini dusuk gosterir.

Elestirmek, itiraz etmek, isyan etmek guzel bir sey. Elestirilmek de guzel bir sey. Tek uzuntum elestirilerin verimsiz olmasi.