-
Niye hepsini yazıyorum ben başından beri bu adamın mental özelliklerinden bahsediyorum okuma yazman da mı yok? Hadi diyelim ki hepsini yazayım seni kurtaracağını mı sanıyorsun, aksine iyice batıracak.
Defalarca sakatlık geçiren ve neredeyse 1 yıl sakat olan bir oyuncunun sakatlık etkileri sadece 4 tane teknik ve 3 tane de fiziksel özelliklerine yansıdı ve mental özelliklerine negatif yansımadı öyle mi? Sadece yansımamakla kalsa iyi bu adamın 2 yıldır oynadığı maç sayısı 2 - 3 ken zaten yüksek olan mental özelliklerini bir anda 3 4 puan artmasını sağlamış doğru mu görüyoruz burada? Bu arkadaş geldiği sürece ne yaptı ki bu kadar yüksek bir mental özelliklere sahip olabiliyor? Arkadaş bir insan bu kadar taraflı bu kadar futbol cahili olabilir mi?
Hadi bana inanmıyorsun diyelim aç bakalım FM yi, 2 yıldır maç oynamayan ve defalarca sakatlık geçiren bir oyuncunun özellikleri de ne hale geliyor? Bütün özellikleri en az 3 birim düşer. Hani nerede bu düşüş? Şu dediklerime kim karşı çıkabilir? Bu oyuncu hakkındaki ultraaslan dahil bütün yorumlara bakın sitelerde tek bir olumlu yorum yapan var mı? Ama bakın ben ne demişim:
Sadece bu profile bakarak ben size daha çok şey çıkarırım.
Sen toplamda 3 maç oynayan bir oyuncunun çalışkanlık, cesaret, konsantrasyon, kararlar, agresiflik ve top kapma gibi en önemli defansif ortasaha reytinglerini nasıl 3 4 puan birden yükseltebilirsin? Bunları yaparken hiç mi utanmadın? Bir insan nasıl bu kadar fanatik olabilir? Üzerine biraz daha markaj ve top kapma yeteneği koysaymışsın bu adamı resmen Yaya Toure yaparmışsın.
Ve evet çıkarıyorum. İşte sadece bu oyuncudan dahi ne kadar taraflı ne kadar kötü bir araştırmacı olduğunuz apaçık ortada. Ne yaptığınız hakkında zerre kadar bir fikriniz yok, inanılmaz derecede fanatik ve dar görüşlü bir insansınız. Hollandaca olan den dan anlamına gelen van bağlacını bilmek zorundaymışım gibi ve sanki mecburmuşum gibi küçük yazmadığım için google dan bakıp eleştiren ezik ruhlu ve kompleksli bir insansınız. Sizin gibi biriyle tartışmaya girdiğim için kendimden utanıyorum. Umuyorum ki ileride bu cahilliğinizi başka alanlarda sergilemezsiniz. Bu da benim bu konuya ve bu siteye son mesajımdır, herkese iyi geceler.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri