Originally Posted by
bangbangstar
teşekkür ederim hocam uzun uzun yazmışsın. ancak transfer ile ilgili olarak. her futbolcunun bir rakamı vardır. atıyorum neymar, messi kadar iyi olmayan fakat atıyorum 25-26 yaşında liverpool'da ilk 11 de rahat oynayacak genç oyunculara da 100 milyon istiyorlardı. eğer 16 da durum daha iyiyse oyunu almayı düşünebilirim. rotasyon konusuna gelince, ben mesela sürekli olarak kupa maçlarında ya da sonraki hafta çok önemli bir maçım var ise rotasyona giderim. oyuncuyla da atıyorum sözleşmeyi rotasyon oyuncusu olarak yapmışım ve buna göre kupa maçlarında vs. oynatıyorum. oyuncu bununla ilgili sürekli olarak şikayet edip takımın huzurunu bozuyorsa, gitmek isteyip transfer listesine koyduğumda beni neden gönderiyorsun deyip 2-3 arkadaşıyla bana geliyorsa olmamıştır bence. onun haricinde söylediklerine katılıyorum zaten.
Bunu takım ihtiyacı olarak düşün bence, takımın elindeki Messi, Ronaldo değildir. Ama kulüp o oyuncuyu satınca eğer gerileyeceğini düşünüyorsa o onun için Messi'dir. Ve fiyatını çok yukarılara çekmesi normal ayrıca o oyuncuyu çok istiyorsan ikna yolu ile hemen olmasada ilerleyen dönemlerde makul bir fiyata alabilirsin. Rotasyon ve antrenman konusu bence çok iyi. Sakatlık konusunu doğru antrenmanla en aza indirebilirsin ki, bundan 1-2 ay önce Dünya'nın en iyi antrenman yapan takımı Barcelona kevgire dönmüştü.
Bu arada ben oyunu aldım ama oynayacak Pc'im yok
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: