Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
dostum gerçekten foruma sürekli girip yorumları okuyorum belki iyidir alırım diye ama inan ikna olamadım henüz. steam cüzdanımda bekletiyorum paramı. ne zaman oyunu adam gibi yaparlarsa o zaman almayı düşünüyorum. hala rotasyona giren takımda oyuncular ağlıyorsa, saçma sapan penaltılar veriliyorsa, 5 milyonluk oyuncuya 150 milyon isteniyorsa ve hala sakatlık olayı büyük dertse ben bu oyuna para vermem. fm 15 ile hayatımda ilk kez oyunu bilgisayarımdan kaldırdım. stres atmak için oynadığım bir oyunda dert sahibi oluyorsam o oyuna para vermem kesinlikle. bu sorunların olmadığını söyleyebilirsen oyunu almayı düşünebilirim. dediğim gibi okuyan diğer arkadaşlarda yorumlarını yazarsa memnun olurum. çünkü şu haliyle gerçekten para vermeyi düşünmüyorum. değerli yorumların için teşekkür ederim sana.
Eğer rotasyonu iyi yaparsan oyuncuların sızlanmasını en aza indirirsin şahsen rotasyonu şiddetle tavsiye ederim. Kadro mühendisliği çok önemli şöyle ki bir kadro düşün 28 kişilik bunun kaç tanesi kilit oyuncu kaç tanesi as takım oyuncusu ya da rotasyon ve yedek. Bu sayıları çok iyi düşünüp ona göre imza attırman lazım. Yedek olan oyuncuyu sen hiç mi oynatmayacaksın , gerçek hayattan düşün sen bir adam yedek olacaksın diye imza attırsan bile o adam nereye kadar yedek kalabilir bir yerde isyan etmekte haklı değil mi ? Penaltı konusunda sana katılmıyorum. Saçma penaltı sayısı çok çok azdır. Bu güncellemeden önce kaleciye geri paslarda sıkıntı vardı desen haklısın ki onu da düzelttiler son update ile. Transfer konusunda söylediğin durum her zaman olmuyor. Sana bir oyuncumun profilini atmak isterdim eğer müsait olsaydım. Elemanı 1 milyon euronun altına aldım. 75 milyon civarı paraya sattım Bir de şöyle düşünsene sen satmak istemediğin oyuncu için ne kadar fiyat biçiyorsun . Ben şahsen uçuyorum ki almasınlar Bu söylediklerim benim bakış açım yanlış anlama. Senin söylediğin kadar kötü değil onu anlatmak istedim.