Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Dostum sorunu olmayan genelde yorum yazmaz. Burada bazı olumsuz yorumlara göre düşünüyorsun bana göre yanlış yapıyorsun. Bence oyun hem 14 hem 15 den iyi. He daha iyi tabiki olabilirdi. Can sıkıcı durumlar illaki olacak. Olmamasını beklemek saçmalık. Genel resme bakmak lazım. Ben şahsen keyif aldığımı söyleyebilirim.
dostum gerçekten foruma sürekli girip yorumları okuyorum belki iyidir alırım diye ama inan ikna olamadım henüz. steam cüzdanımda bekletiyorum paramı. ne zaman oyunu adam gibi yaparlarsa o zaman almayı düşünüyorum. hala rotasyona giren takımda oyuncular ağlıyorsa, saçma sapan penaltılar veriliyorsa, 5 milyonluk oyuncuya 150 milyon isteniyorsa ve hala sakatlık olayı büyük dertse ben bu oyuna para vermem. fm 15 ile hayatımda ilk kez oyunu bilgisayarımdan kaldırdım. stres atmak için oynadığım bir oyunda dert sahibi oluyorsam o oyuna para vermem kesinlikle. bu sorunların olmadığını söyleyebilirsen oyunu almayı düşünebilirim. dediğim gibi okuyan diğer arkadaşlarda yorumlarını yazarsa memnun olurum. çünkü şu haliyle gerçekten para vermeyi düşünmüyorum. değerli yorumların için teşekkür ederim sana.