1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam maşallah, inişli çıkışlı görünse de 1.ligde ilk sezonunu yaşayan bir hoca/takıma göre çok sağlam performans gösteriyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Ligde iyi yer tutmuşsun gelsenkirchen kötüymüş ama
    Umarım ikinci devre de ligdeki yerimizi sağlamlaştırırız. Schalke böyle devam eder de düşerse, oyuncularına saldıracağız. Herkes saldıracak.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Gelsin transferler
    Şu an için sezon sonuna yönelik anlaşmalar yapıyoruz. Okotie'nin boşluğunu yine siyahi bir oyuncuyla doldurduk. Hem de bu oyuncu tanıdık bir isim.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Sezon ortası iyi tamamlanmış bir iki tık daha yukarı atarız sanki..
    Bir iki tık daha yukarı atar da Avrupa Ligi bileti alırsak harika olur. Bence bu gerçekleşmeyecek ama sürprizler diyarı Bundesliga, ne olacağı belli olmaz.

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın 3842;

Bu sezon Halilovic'in iyi bir performans sergilediğini görüyoruz. Ancak kiralık bir oyuncu olduğu için bu sezon takımdan ayrılacağı da ayrı bir nokta. Mali durumu göz önüne alırsak oyuncuyu transfer etmek çok mümkün görünmüyor. Onu gelecek sezon takımda tekrar kiralık olarak görecek miyiz yoksa bu bölgede başka bir oyuncu mu izleyeceğiz?
    Öncelikle mali durum iyiye gitmekte. Fakat tabii ki Halilovic'in bonservisini almamız şu şartlarda pek olağan görünmüyor. Ben ondan bu sezon sol kanatta faydalanıyorum. Fakat ofansif oyuncu olarak hem solda hem ortada hem de sağda oynayabiliyor. Onu kesinlikle gelecek sezon da kiralık olarak takımda görmek istiyorum. Fakat Barcelona'nın böyle bir anlaşmaya yanaşmama ihtimaliye sezon sonu için sol kanatta oynayabilen bir oyuncuyla anlaştık.

Şu an daha büyük derdimiz, iki as stoperimiz Lucas ve Romagna'nın kiralık oyuncular olması. Atletico Madrid şu an Lucas'ın kiralık sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor. Neler olacak göreceğiz.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Hocam maşallah, inişli çıkışlı görünse de 1.ligde ilk sezonunu yaşayan bir hoca/takıma göre çok sağlam performans gösteriyoruz.
    Evet performans şu an beklentilerin bir hayli üstünde. Ama tekrar altını çizerek söylüyorum düşme hattıyla aramızda sadece 9 puan var.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri