Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bayern'in dizilişe bak,korktukları nasıl belli

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu beraberlik bize yeter, ağlamasınlar kaleyi bulan tek şut gol oldu diye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Bu sene FM'ye biraz geç başladım hocam, oyun elimin altında değilken de çok takılmak istemedim buralarda Fossum hakkında düşüncelerini merak ettim, Lyon kariyerimde devre arası getirdim ve Lucas Lima-Gonalons-Ferri-kiraladığım Geis ve sakatlıktan dönen Grenier gibi ortalama üstü sayılacak orta saha oyuncuları arasında hiç sırıtmadı. Çok sağlam ve büyük oynuyor. Bayern maçında bir sürpriz bekliyorum :P
    Fossum hakkında henüz net bir düşüncem yok. Henüz bir şeyler yapmadı ama çok kötü oynadığı bir maç da olmadı. İki yönlü ortasaha olarak oynatıyorum, kendisine verebileceğim en iyi görev de bu gibi görünüyor. Belki oyuncu talimatlarını yanlış veriyorum. Henüz yaşı genç ve takıma yeni katıldı, umarım bir şeyler yapar, çünkü takımın yıldız oyuncusu ve henüz hiç bir şey yapmadı.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bayern'in dizilişe bak,korktukları nasıl belli
    Korkacaklar tabi, Wolf ve Halilovic var kanatlarda. (!) Guardiola'nın manyaklığı.

Bu beraberlik bize yeter, ağlamasınlar kaleyi bulan tek şut gol oldu diye
    Tabii yeter, hatta bana kalan tüm maçlarda beraberlik versinler kabul ederim. 40 puan kümede kalmamıza yeter de artar.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam çok iyi başlamışız inş böyle devam eder

Bayerne karşı beraberlik çok iyi olmuş .Ligde bu şekilde devam edersen al ye kalbilirsin gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam çok iyi başlamışız inş böyle devam eder
    Teşekkür ederim, cidden beklentilerin üstünde başladık. Fakat Bundesliga'da oynadığımız her maç zor geçiyor. Rahat oynadığımız bir maç olmadı. Üst üste alacağımız yenilgiler takımdaki işleri bozabilir.

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Bayerne karşı beraberlik çok iyi olmuş .Ligde bu şekilde devam edersen al ye kalbilirsin gibi gözüküyor.
    Bayern'e karşı berabere kaldıysak sezon bitebilir. Bitir hoca. Avrupa Ligi'ne kalabileceğimiz düşünmüyorum. Fakat Almanya'da kupada çok sürpriz olur. Bir yenisini biz neden yapmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya kupası hakkında söylediğim sözü hemen geri alıyorum.

Almanya Kupası 2. Tur - D - vs Stuttgart

Bundesliga

10. Hafta - D - vs Dortmund

Maç hakkındaki yorumlarımı youtube'a yükledim: https://www.youtube.com/watch?v=-QR8fEU7XX0

11. Hafta - E - vs Köln

Rajkovic, Rajkovic, Rajkovic.

12. Hafta - D - vs Hamburg

Çok şanslıydık, hem attığımız gol şans ürünüydü hem de rakip bir türlü ikinci golünü atamadı. Hamburg'un golünü atan Gregolitsch çok iyi bir forvetmiş, golü rövaşatayla attı.

13. Hafta - E - vs Stuttgart

İlk yarı çok etkisizdik ve Stuttgart'ın golüne engel olamadık. İkinci yarı ise bambaşka bir takım vardı sahada. Özellikle Halilovic ve sonradan oyuna giren Neudecker çok etkili oldular. Kupadaki ağır yenilginin intikamını almış olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

14. Hafta - D - vs RB Leipzig

Leipzig çok üstün bir futbol oynadı. Tek farklı yenildiğimiz için şanslıyız.

15. Hafta - E - vs Borussia Mönchengladbach

Çok iyi oynadık, fırsatlar da bulduk ama son vuruşlarımız rezalet olunca bir türlü öne geçemedik. Son 10 dakikada şov yapan Xhaka bizi beş dakikada Beşiktaş yaptı.

16. Hafta - D - vs Braunschweig

Yine iyi oynadığımız bir maçtan son 10 dakikada savunma ve kaleci hatalarıyla yediğimiz gollerle yenik ayrıldık. Çok yazık oldu, kesinlikle kazanabileceğimiz bir maçtı.

17. Hafta - E - vs Hannover 96

Maç boyunca çok etkili hücum yaptık. İkinci yarıda Halilovic'in açılmasıyla 3 maçlık yenilgi serimize son verdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçlarla beraber Bundesliga kış tatiline girdi.

Toplu ilk devre sonuçlarımız:

Bundesliga'daki ilk sezonumuz için gayet iyi sonuçlar aldığımızı söyleyebilirim. Aradan sürprizler çıkartmayı da bilerek kendimizi Bundesliga'da 7. sıraya atmayı başardık. Fakat aşağıda görebileceğiniz üzere düşme potasıyla aramızda sadece ve sadece 9 puan var.

Bundesliga Değerlendirmesi:

Sezonun en büyük sürprizi Schalke'nin kötü performansı oldu. RBL ile beraber yaptığımız çıkış da hem medya hem de taraftarlar tarafından takdir edildi.

Bayern, Dortmund ve Leverkusen kendilerini yavaş yavaş alttaki takımlardan kopardılar. Şampiyonluk için en büyük favori Bayern ama ligde fazlaca sürpriz oluyor ve Dortmund ve Leverkusen'in hücum oyuncuları bu sezon ateş ediyorlar.

Takım Değerlendirmesi:

İstatistiksel anlamda takımın en iyi oyuncuları Halilovic ve Marius Wolf oldu. İkisi de hücumda hem asist anlamında hem de gol anlamında iyi bir sezon geçiriyor. Genç oyuncular Taffertshofer ve Neudecker de yüksek ortalamaları ve pas yüzdeleriyle dikkat çekiyor.

Bu oyuncular dışında Lucas, Wittek ve Untersee'nin savunmadaki performanslarından çok memnunum. Rajkovic de fazlaca güven veren bir kaleci.

Iver Fossum, Weigl ve Okotie ise yüksek beklentileri karşılamaktan çok uzak kaldılar. Iver Fossum istatistiksel bir katkı yapmazken Weigl bir gol Okotie (Geçen sezonun gol kralı) sadece 3 gol atabildi.

Sezon sonunda planlanan Antrenman Tesisleri ve Altyapı Tesisleri iyileştirmeleri tamamlandı. Hatta yeni iyileştirmeler için çalışmalar başladı.

Bu çalışmaların meyvelerini alacağımızın sinyallerini de alıyoruz.

Alman 19 Yaş Altı Grup 1

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lige iyi başlamışız bu sene avrupaya açılırsak güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ligde iyi yer tutmuşsun gelsenkirchen kötüymüş ama
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gelsin transferler

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Sezon ortası iyi tamamlanmış bir iki tık daha yukarı atarız sanki..

Sayın 3842;

Bu sezon Halilovic'in iyi bir performans sergilediğini görüyoruz. Ancak kiralık bir oyuncu olduğu için bu sezon takımdan ayrılacağı da ayrı bir nokta. Mali durumu göz önüne alırsak oyuncuyu transfer etmek çok mümkün görünmüyor. Onu gelecek sezon takımda tekrar kiralık olarak görecek miyiz yoksa bu bölgede başka bir oyuncu mu izleyeceğiz?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam maşallah, inişli çıkışlı görünse de 1.ligde ilk sezonunu yaşayan bir hoca/takıma göre çok sağlam performans gösteriyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Ligde iyi yer tutmuşsun gelsenkirchen kötüymüş ama
    Umarım ikinci devre de ligdeki yerimizi sağlamlaştırırız. Schalke böyle devam eder de düşerse, oyuncularına saldıracağız. Herkes saldıracak.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Gelsin transferler
    Şu an için sezon sonuna yönelik anlaşmalar yapıyoruz. Okotie'nin boşluğunu yine siyahi bir oyuncuyla doldurduk. Hem de bu oyuncu tanıdık bir isim.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Sezon ortası iyi tamamlanmış bir iki tık daha yukarı atarız sanki..
    Bir iki tık daha yukarı atar da Avrupa Ligi bileti alırsak harika olur. Bence bu gerçekleşmeyecek ama sürprizler diyarı Bundesliga, ne olacağı belli olmaz.

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın 3842;

Bu sezon Halilovic'in iyi bir performans sergilediğini görüyoruz. Ancak kiralık bir oyuncu olduğu için bu sezon takımdan ayrılacağı da ayrı bir nokta. Mali durumu göz önüne alırsak oyuncuyu transfer etmek çok mümkün görünmüyor. Onu gelecek sezon takımda tekrar kiralık olarak görecek miyiz yoksa bu bölgede başka bir oyuncu mu izleyeceğiz?
    Öncelikle mali durum iyiye gitmekte. Fakat tabii ki Halilovic'in bonservisini almamız şu şartlarda pek olağan görünmüyor. Ben ondan bu sezon sol kanatta faydalanıyorum. Fakat ofansif oyuncu olarak hem solda hem ortada hem de sağda oynayabiliyor. Onu kesinlikle gelecek sezon da kiralık olarak takımda görmek istiyorum. Fakat Barcelona'nın böyle bir anlaşmaya yanaşmama ihtimaliye sezon sonu için sol kanatta oynayabilen bir oyuncuyla anlaştık.

Şu an daha büyük derdimiz, iki as stoperimiz Lucas ve Romagna'nın kiralık oyuncular olması. Atletico Madrid şu an Lucas'ın kiralık sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor. Neler olacak göreceğiz.

Hocam maşallah, inişli çıkışlı görünse de 1.ligde ilk sezonunu yaşayan bir hoca/takıma göre çok sağlam performans gösteriyoruz.
    Evet performans şu an beklentilerin bir hayli üstünde. Ama tekrar altını çizerek söylüyorum düşme hattıyla aramızda sadece 9 puan var.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

yanlış ss attım özür.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer Güncellemesi

Kulübümüz oyuncularından Okotie 3.6 Milyon Euro'ya Verona'ya,
    Degenek 3.2 Milyon Euro'ya Hannover 96'ya transfer olmuşlardır.
    Bu sezonki transfer geliri 14,31 Milyon Euro'ya ulaşmıştır. Bu bedel 1860 München tarihinin en yüksek sezonluk transfer getirisi olmuştur.

Emenike ve Dragowski 1860 München'de

Emmanuel Emenike
    'nin transferi için Fenerbahçe Spor Kulübü ile 1.1 Milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmanın şartlarına göre sezon sonuna kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Emenike'nin kulübümüzdeki maaşının %70'ini ödeyecektir.

Bartolomiej Dragowski'nin geçici transferi için Real Madrid kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

1860 München Turn-SportsVerein

9. Emmanuel Emenike

16. Bartolomiej Dragowski

Kaleci Suarez'i kulübü Barcelona'ya gönderip daha iyi bir kaleci kiraladık. Dragowski Rajkovic kadar iyi bir kaleci. Değişmeli olarak forma giymeleri muhtemel.

Forvet hattımıza şimdilik tek transfer yaptık. Emmanuel Emenike fiziksel gücüyle takıma güç katacak bir oyuncu.

Henüz transfer dönemi sonlanmadı, uygun teklifler veya anlaşmalar sonucunda takımdan ayrılan veya takıma katılan başka oyuncular da olabilir.

Bundesliga

18. Hafta - D - vs Frankfurt

Takıma yeni katılan oyuncular Emenike ve Dragowski ilk onbirde şans buldu. Kiradan çağırdığımız Yarouba Cissako'da Untersee'nin sakatlığında formayı kaptı. Özellikle Emenike hücum organizasyonlarımıza renk kattı ve Okotie'den daha çok ceza sahası dışında topla buluştu ve hücum hazırlıklarında yer aldı, ayrıca bir de gol attı. Takımın ve yenilerin performansından son derece memnun kaldım.

Sayın 3842;

Geçtiğimiz günlerde tabiri caizse Emenike'yi Fenerbahçe'nin elinden "çaldınız". Ve de çıktığı ilk maçta da topu ağlarla buluşturmayı başardı ve Almanya kariyerine iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Ancak Fenerbahçe'de yaşadığı kötü sezon ve disiplinsizlikten uzak davranışlarıyla kadro içinde bir sorun yaratabileceğinden endişelenmiyor musunuz?

Hocam ben öncedende söylemiştim şimdide hala içimde AL elemeleri umudu var.Transfer kazancı iyi olmuş yazın iyi transferler bekliyoruz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Emenikenin takıma güç katacağı aşikar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emenike transferini steam'de görmüştüm buradan da paylaşmanı bekledim Bence çok makul fiyata anlaşmışız, maaşının büyük kısmını FB'nin ödeyecek olması da güzel. İnşallah sorun çıkartmaz burda da, devamını bekliyorum merakla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın 3842;

Geçtiğimiz günlerde tabiri caizse Emenike'yi Fenerbahçe'nin elinden "çaldınız". Ve de çıktığı ilk maçta da topu ağlarla buluşturmayı başardı ve Almanya kariyerine iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Ancak Fenerbahçe'de yaşadığı kötü sezon ve disiplinsizlikten uzak davranışlarıyla kadro içinde bir sorun yaratabileceğinden endişelenmiyor musunuz?
    Takım içinde sorun yaratan oyunculara ne olduğunu geçtiğimiz iki sezon içerisinde gördük. Formayı kimseden almaya çekinmem. Emenike'ye güveniyorum, bir sorun olmayacaktır. Olursa da Emenike'nin yerine formayı giymek için can atacak iki genç oyuncumuz var artık.

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Hocam ben öncedende söylemiştim şimdide hala içimde AL elemeleri umudu var.Transfer kazancı iyi olmuş yazın iyi transferler bekliyoruz
    Son maçlarda hiç ama hiç iyi değiliz ama Avrupa Ligi Elemeleri'nden uzaklaşmadık. Bakalım neler olacak.

Emenikenin takıma güç katacağı aşikar
    Emenike ilk maç golü attı, 5 maçtır suskun.

Emenike transferini steam'de görmüştüm buradan da paylaşmanı bekledim Bence çok makul fiyata anlaşmışız, maaşının büyük kısmını FB'nin ödeyecek olması da güzel. İnşallah sorun çıkartmaz burda da, devamını bekliyorum merakla
    Sorun çıkmaz, çıkarsa para kazanırız. Olacağı bu.

Transfer Dönemi Kapandı

Son gün yetersiz Mulic'i satıp yerine iki tane genç forvet transfer ettik.

Bundesliga

19. Hafta - E - vs Schalke 04

Çok etkisiz bir oyun sergilememize rağmen öne geçtik. Son dakikalarda Calleri şov yaptı. Calleri'nin ikinci golü net ofsayttı. Buna itiraz eden Emenike ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

20. Hafta - D - vs Bayer Leverkusen

Yok böyle takım ya.

21. Hafta - E - vs Mainz

Iver Fossum'u geldiğinden beri ilk kez böyle gördüm. Adeta Mainz orta sahasına çökertti. Bir oynadı pir oynadı.

22. Hafta - D - vs Augsburg

Rakibimizi küçümsedik ve Dortmund'dan kiralık sol bek Passlack bizi tek başına mağlup etti.

23. Hafta - E - vs Hertha Berlin

Hücum oyuncularımız hariç, çok iyiydik. Gol atamayınca da beraberliğe razı olduk.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok gol yiyoruz gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok gol yiyoruz gibi
    Çok ileri atıyoruz defansı, defansif orta sahada da tam bir kesici oyuncunun yokluğunu çekiyoruz. Taktikte biraz oynamalar ile iki güzel sonuç aldık. Az yedik ama sürekli de atak yedik. Anlamadım ben bu işi.

EMMANUEELLLL EMENİKEEEEEE

24. Hafta - D - vs Wolfsburg

Emenike patladı! Maç boyunca rakip savunmayı çok zorladı ve iki gol attı. Rajkovic'in topu uzaklaştırmak için diktiği top Kruse'ye çarpıp gol olunca Wolfsburg umutlandı ve tek kaleye döndü maç. Defans oyuncularımız iyi mücadele edince zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkartabildik.

25. Hafta - E - vs Hoffenheim

Emenike ve Wolf'ün attığı gollerle devreye girdik. İkinci yarı kendi atağımızı izlediğimi hatırlamıyorum. 65'e kadar sürekli Hoffenheim atakları izleyince çektim otobüsü. Vargas neler neler kaçırdı. Münih derbisinden önce iyi bir moral oldu üst üste alınan iki galibiyet.

Puan Tablosu

19 Yaş Altı

19 Yaş altı takımımız deplasmanda son olarak Bayern U19'u 2-1 yenmeyi başardı.

19 Yaş Altı Yıldızlarımız:

Bir-iki yıl içinde A takıma yükselebileceklerini düşünüyorum.

-

Önümüzde Münchner Derbisi var.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Defansif orta sahanı regista olarak kullanmayı dene bence ??

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Defansif orta sahanı regista olarak kullanmayı dene bence ??
    Savaşçı oynatıyordum. Defansif Orta Saha'ya çevirmiştim. Bir deneyeyim bakalım, teşekkürler.

26. Hafta - Allianz Arena - Münchner Derbisi
    (vs Bayern München)

Galibiyet umudumuz yoktu. Beraberlik çıkarmak için savaşmak istiyorduk. Duran toptan bir gol yiyip bir de üstüne 10 kişi kalınca dağıldık. Bayern bu işte naparsın?

Duyuru:

Takımımızda kiralık olarak yer alan Halilovic, Lucas, Romagna, Vitale ve Dragowski'nin kiralık sözleşmeleri uzatılmıştır. Oyuncular önümüzdeki sezonun sonuna kadar bizimle kalacaklardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabii bu güzel haberi paylaşmış iken Halilovic'in profilin paylaşmamak olmaz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Regenler çok iyi gelişimlerini sürdürürlrse güzel olmuş.Emenikeden çok iyi bir 6 puan kazandık.Bayern maçı ise normal

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alt yapıda ne cevherler var be

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri