1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emenike transferini steam'de görmüştüm buradan da paylaşmanı bekledim Bence çok makul fiyata anlaşmışız, maaşının büyük kısmını FB'nin ödeyecek olması da güzel. İnşallah sorun çıkartmaz burda da, devamını bekliyorum merakla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın 3842;

Geçtiğimiz günlerde tabiri caizse Emenike'yi Fenerbahçe'nin elinden "çaldınız". Ve de çıktığı ilk maçta da topu ağlarla buluşturmayı başardı ve Almanya kariyerine iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Ancak Fenerbahçe'de yaşadığı kötü sezon ve disiplinsizlikten uzak davranışlarıyla kadro içinde bir sorun yaratabileceğinden endişelenmiyor musunuz?
    Takım içinde sorun yaratan oyunculara ne olduğunu geçtiğimiz iki sezon içerisinde gördük. Formayı kimseden almaya çekinmem. Emenike'ye güveniyorum, bir sorun olmayacaktır. Olursa da Emenike'nin yerine formayı giymek için can atacak iki genç oyuncumuz var artık.

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Hocam ben öncedende söylemiştim şimdide hala içimde AL elemeleri umudu var.Transfer kazancı iyi olmuş yazın iyi transferler bekliyoruz
    Son maçlarda hiç ama hiç iyi değiliz ama Avrupa Ligi Elemeleri'nden uzaklaşmadık. Bakalım neler olacak.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Emenikenin takıma güç katacağı aşikar
    Emenike ilk maç golü attı, 5 maçtır suskun.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Emenike transferini steam'de görmüştüm buradan da paylaşmanı bekledim Bence çok makul fiyata anlaşmışız, maaşının büyük kısmını FB'nin ödeyecek olması da güzel. İnşallah sorun çıkartmaz burda da, devamını bekliyorum merakla
    Sorun çıkmaz, çıkarsa para kazanırız. Olacağı bu.

Transfer Dönemi Kapandı

Son gün yetersiz Mulic'i satıp yerine iki tane genç forvet transfer ettik.

Bundesliga

19. Hafta - E - vs Schalke 04

Çok etkisiz bir oyun sergilememize rağmen öne geçtik. Son dakikalarda Calleri şov yaptı. Calleri'nin ikinci golü net ofsayttı. Buna itiraz eden Emenike ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

20. Hafta - D - vs Bayer Leverkusen

Yok böyle takım ya.

21. Hafta - E - vs Mainz

Iver Fossum'u geldiğinden beri ilk kez böyle gördüm. Adeta Mainz orta sahasına çökertti. Bir oynadı pir oynadı.

22. Hafta - D - vs Augsburg

Rakibimizi küçümsedik ve Dortmund'dan kiralık sol bek Passlack bizi tek başına mağlup etti.

23. Hafta - E - vs Hertha Berlin

Hücum oyuncularımız hariç, çok iyiydik. Gol atamayınca da beraberliğe razı olduk.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri