Başarılar dilerim
Maçtan sonra en ıyı oynayan ben olmama ragmen kendini alex fergusonun kaybolan amca oğlu sanan çılgın bedencımızarkadasımı okul takımına aldı banada kendını gelıstır takım sana her zaman açık dedı
neredeyse elini opesım geldi hep duygusallaştırıyor benı bu adam heheheh
Bir sonraki maçta kalecimiz sen topla çok oynuyorsun dıye kendınce konustu pekı artık hiç oynamam bensiz devam edin dedim takımda bana nasılsa yer yokmuş diyerek bıraktım bır sonrakı macta elendıler
kendımı alex de souza gibi gördüm
adam olun adam diye söylenmedim değil
lisedeyken denizli spor seçmelerine katıldım 700 kişi arasından ilk 100 e ordan 50 ye 20 ye kadar kaldım. Dayım yoktu malesef yeteneklide olsan önce dayı sonra para konuştuğunu ilk orada anladım. pes etmedim ama artık olmuyor gıbısınden bıraktım denemelere gitmeyi.
Zaman ilerledi beyler ünv zamanına geldim. Antalya elmalı çıktı şansımıza gittik yerleştik. lise arkdasımla aynı okulu kazanmıştık buda guzeldı yabancılık çekmeyecektık cok fazla. Arkadaşımda nazilli spor patentli olduğundan bana seçmelere gidelim dedi hıc hevesım yoktu ama kırmamak ıcın gıttık. hoca mevkılerı soruyor herkes forvetsağ açık sol acık dolu
arkadasım ınanmıs gercekten gollerını attı 1 asıstte ben yaptım takıma secıldık lıstede adımız var bu sevınıyor tabı benım gıdesım yok okul maçları genel sert olur kendımı sakatlamak ıstemıyordum gurbet eldeyız netıcede. Zaman ılerledı arkadaşlar arkdasım maclara ıdmanlara gıdıyor ben derslere verdım kendımı. halısaha maçlarına gıdıyorum genel kendı aramızda. lıse arkadasımla hep aynı takımdayız cok iyide anlaşıyoruz goller geliyor ard arda haliyle.
Birgün yine halısahadayız. O gün döktürdüm tabiGoller asistler falan
Maç sonunda spor kıyafetli bir abi yanıma geldi iyi oynuyorsun kardesım tebrik ederim dedi. Teşekkür ettim. Bizim takıma katılmak istermisin dedi. Gurbet eldeyiz abi sakatlansak bakanımız yok dedim. Gerçek buydu çünkü
Kart çıkardı bana uzattı antalya spor Oyuncu izleme komitesi tarzında bişey yazıyor. Antalya spor Süper ligde tabiSaat ve tarih verdi orada görüşürüz dedi ve gitti.
Arkadaşımla beraber o tarihte seçmeler için merkeze gittik. Süper topçular vardı kimsenin hakkını yemek istemem. Takım ve mevkilere göre maçlar yapıldı ve bende iyi maçlar çıkarmıştım toplam 3 maç oynadım 2 gol 2 asistle bitirdim. Tabi 3-3 2-2 1-1 mücadeleride vardı bunun, Şutlara tekniğe varana kadar herşeyimize baktılar. İdman bitti beni idmana çağıran abi takımdasın genç haftaya bu satte burada ol dediMutluydum cok guzel haberdı bu.
B takımla idmanlara çıkıp hazır oldugumuzda paf takım ile ıdmanlarımıza devam edecektık. Kendimizi gösterirsek A takım yolu açılacaktı haliyle
Zaman ilerledi...
Sezon başladı maçlarımızı yapıyoruz herkes A takıma yükselmek için birbiriyle kıyasıya mücadele içinde. Gel zaman git zaman asistlerimle takımı besliyorum. Hoca 11 den hiç kesmiyor formanın hakkını verdiğim çin. Zaten liderliğide almışız Scout izleme ekipleri bizim maçlara çok gelirdi. Hoca bugun şu takımın izleyıcısı bugun şu takımın izleyıcısı var ıyı oynayın kendınızı gösterın derdı. Ben kendi oyunumu oynardım begenen begenır derdim. Çok çalım atıyorum dıye hocadan yedığım laflar ayarlar beni saha ıcınde gulduruyor taraftarsa gulmeme kufurle karsılık verıyorama gol atıp yada attırınca aslanım paşam demeleride hosuma gıdıyordu
![]()
Bir gün yine 6 puanlık bir maçtayız hoca lısteyı tahtaya yazdı. Kadroda ben yokum ıyı oynadıgım halde. Hocam neden benı kadrodan kestınız dedım yedeksın oğlum dedı. ligde asist krallığına oynarken yedek bırakılmak canımı sıktı haliyle. Maç başladı inşallah yenılirizde bana mecbur kalır dıyorum ıcımden. Maç başadı dakika 30 kusur yedik golü beyler44 de 1 gol daha yedik. Hoca bana bakıp duruyor oyuna alcak ama almıyor
Soyunma odasına gırdıler ben klubeden ıcerı gıtmedım nasılsa almıycak dıye. Hoca dışarıya cıktı bana bağırdı sende iceri gel diye. Konuşmadan bağırmalarından sonra formamı verdı sağ açık sen çık oyna dedi. Benım çok ıyı anlaştığım forvet arkadaşım vardı oda yedekti. Oyundaki forvetımız daha cok gol atmış ama yavastı ve paslarımı yakalayamıyordu. Hoca 2 mizi oyuna aldı beyler Santra öncesı konustuk takımca full pres uzun top oynamaları ıcın baskı yapcaktık. Rakip 2-0 rahatlıgı ıle pas yaparken karambole takımımız topu kaptı forvetımıze attı oda bana bırakıp ıcerı kostu ben genel topu dıger kanada yollar oyunu acarım aynı pozısyonu aldım pas verecegımı sandıkları an forvetımıze topu yollarım ve GOLLL2-1 Hoca yırtıyor kendını aslan oğlum paşa oğlum bana degıl forvetımıze dıyor
![]()
Dk 80 oldu rakıp kapandı açamıyoruz oyunu adamlar gelen topu şişiriyor. hoca bana çalım yap dıyordu hayret dedım ne oldu buna. ben gıbı bılekcı bır arkadasım daha vardı oyunu acın dıye bagırıyordu hoca mecburuzda oyunu acmaya yenmek ıcın. Beyler bız başladık denemeye çalım atsak da 2-3 ındırıyorlar bızı..
Dk oldu 84 karambole ikili mucadelede top onume sektı ya herrü ya merrü dedim abandım topa zınk dıye ıcerı gırdı havalara ucuyorum mutluluktan 2-0 geriden maça ortak olduk. hoca 1 gol daha beyler dıye kenardan bağırıyor. son dakıkalara dogru gıderken korner yaptırdık. Forvetımız ıyı korner kullandıgından topun basına o gectı bızde ıcerıde gelırse vurcaz durumu beklıyorz. Ben dışarı çızgıden hucuma katılcam beklıyorum herkesın bırını tutmasını boşluk arıyorum kendıme arkdasımız vuruşu kullandı ben içeri doğru koşarken en son topu havada gördum arkdasımız kafaya cıkıyordu snra bırden sağ ayagımda bır ağrı oldugunu ve yere düşüşümü fark ettım. rakıp takım oyuncusu çifte dalmış ayagıma arkadaşların söyledıgı buydu. Golu attık ama ben sakatlandım. Hakem golu verdı ve bana faul yapan kısıyı kırmızı kartla oyundan attı bende sedye ıle oyundan alındım. Ayagımı hıssetmıyordum bakıyorum eğrilık buzulme bıseyde göünmüyor ama canım cok acıyordu. Hastaneye gittik film çektirdik sağ ayak liflerim kopmus ve sağ bacağım 3 yerden kırılmıştı ve ayak tarak kemiğimde çatlak vardı haliyle canım cok acıyordu. Faul yapan kısıyle akraba çıktık neredeyse baya andım yanı kendısını.
Evime gittim maçı kazanmanın verdığı haz herseye degerdı. Hocam aradı oğlum ıyımısın dıye..
Evet hocam ıyıyım dedım durumu anlattım.
Hoca: Sana bırsey söyleyeceğim dedi.
Ben: Buyur hocam seni dınlıyorum
Hoca: Bugün seni oynatmadım dıye bana başta gönül koydun farkındayım ama geçerli sebeblerim vardı
Ben: Söz sahibi sizsiniz olsun maçı kazandık ya önemli olanda buydu
Hoca: Maçın yıldızlarından biri sendin oğlum. Teşekkür ederim başımı yere eğdirmediniz. Keşke maçı yenilseydik sen sakatlanmasaydın dedi huzunlu bır ses tonuyla ve sonra bugun seni beşiktaş scoutlarından bırı izlemek icin geldi. Senı daha öncede izlemişler maç öncesi onlarla konuştuk senı ıstıyorlar. Başkan onay vermıs. Maçtan sonra imzanı atacaktın ama süpriz olsun diye sana söylemedik.Sakatlanmaman için seni bu yüzden yedek bıraktım dedi.
Ben: Suskunluk ve şaşkınlık içerisinde sağlık olsun hocam diyebildim.
Hoca: Maçta sakatlanman sonrası doktordan bjk scout ekibide bılgilerini alıp başkanımızla yaptıkları görüşme sonrası transferın ertelendı oğlum dedi. Buğulu bir ses tonuyla..
Ben: Beni sakatlayan kişi geleceğime engel olmuştu.
Hoca:Neyse oğlum kendını topla çabuk iyiles demesıyle telefonu kapattı.
Moralim çok bozuldu bır sakatlık gelecegıme engel oldu.
Aradan gecen zamandan sonra iyileştim okul bitti. Besyo'yu kazandım çünkü Teknik direktörlük yapmak istiyordum.Besyoyu bitirdim belgemi aldım ve artık yıl olmuş 2016 kendime takım aramaya başladım
Twente ile şansımı denedim ama tecrübesizliğimden dolayı bana şans vermediler sağlık olsun
Go Ahead Eagles Teknik Direktörlüğünde ben istemedim.. Hala kendime takım arıyorum .
Last edited by enstoprak : 15.Mart.2016 at 23:03
yola devam ediyoruz