Başarılar ..
Başarılar ..
Takımı aldığımda ruhsuz bir durum vardı top tutamıyorlardı ayaklarında moral düşük zaten. İlk karışık pas kontrollü akıcı modda denedim. istediğim sonuçlar çıkmadı. Daha sonra denemek istediğim bir taktik vardı onu denedim hücüm futbolu yakışırdı feyenoord gibi takıma. bir süre ligi domine etsek bütçemizi kazansak sonra avrupada söz sahibi olabiliriz. Takımda full revizyon yarattım beyler şimdi paylaşımlara geçelim.
ilk olarak antrenörleri sıfırladık ve en iyileri bütcemiz yettiğince aldık.
Ocak ayına kadar idare ettik para eden oyuncularımızı satıp gelen parayı kiralık kaliteli oyunculara yatırdık. Elimde bütçe olmadığı için mecbur bu yola başvurdum. Takımda isyanda çıktıniye gitti niye geldi falan
Birşeyler diyorlar anlamıyorum çevirmenimin kendine hayrı yok
Ben bu takımın patronuyum dedim masaya yumrugumu vurdum olay tamamdır
![]()
Rodri ve Leiva benim transferlerim değil. Lakin rotasyonda bekletiyorum. Transferlerim takıma katkı sağlamaya başladı. Önerilere Açığım beyler.
![]()
Twente maçıyla 13. hafta takımımın başında ilk menejerlik deneyimimizi yaşadık. Gol atamıyor boş kaleye kaçırıyorlardı deli ettiler beni. Maç hakkımızdı ama takım moralmen gerçekten bitmiş. 14. sıradaydık haliyle normal tabi.
13. HAFTA
14. HAFTA
15. HAFTA
İlk galibiyetimi aldım takımımızla. Umarım ivme yakalarız ve çıkışımız devam eder.
16.HAFTA
17. HAFTA
HOLLANDA KUPASI 4. TUR
18. HAFTA
Psv karşısında korkak oynamak yerine hücüm futbolu oynamak istedim sonuç ortada kadro bakımından da bizden kaliteliler.. ŞİMDİLİK
19. HAFTA
Kongolonun hatası yüzünden yedğimiz gol ve sayısız kaçırdığımız fırsatlar yüzünden Az Alkmaar defansa kapandı maç bu şekide bitti
20. HAFTA
Heerenveen maçıyla hücüm- akıcı - geniş alan sistemine geçiş yaptım ya çok yerim ya çok atarım. En iyi savunma atak futbol mantığındayım. Sezon başına dek bu sistemle devam edeceğim. Sezon başında pasa dayalı taktik yaratmayı dusunuyorum.
21. HAFTA
HOLLANDA KUPASI ÇEYREK FİNAL
22.HAFTA
23. HAFTA
24. HAFTA
![]()
Last edited by enstoprak : 16.Mart.2016 at 20:14