1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: FM 17 Yenilikler

Hybrid View

Bu arada yenilik konusunu taktik konusuna çevirdik. Kusura bakmayın arkadaşlar ama oyunun bana göre en büyük eksiği bu, bu konu da çok geri kalmış olması. Ek olarak Beta konusunda yorumlarınızı bekliyorum oynayacak arkadaşlar için. 16'yı almamıştım, 17'yi almayı düşünüyorum. Yorumlardan mahrum bırakmayın bizi.. : )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    Bu arada yenilik konusunu taktik konusuna çevirdik. Kusura bakmayın arkadaşlar ama oyunun bana göre en büyük eksiği bu, bu konu da çok geri kalmış olması. Ek olarak Beta konusunda yorumlarınızı bekliyorum oynayacak arkadaşlar için. 16'yı almamıştım, 17'yi almayı düşünüyorum. Yorumlardan mahrum bırakmayın bizi.. : )
    Taktik konusunda dondu baslik ancak bence taktik konusunda gorulen eksikliklerin bir kismi taktik sisteminin derinliginin oyunda tam olarak anlatilmamasindan kaynaklaniyor.

Bu konuda FM 2017'de biraz ilerleme var, benim gordugum kadariyla. Videoda gordugum kadariyla yardimci antrenorler artik sadece mac icinde degil, mactan once de bir sonraki mac icin taktik ipuclari veriyor ve mevcut secili taktikte ne gibi degisiklikler yapilmasi gerektigine dair bir e-posta yolluyor. Sistemin degismesinden daha cok, sistemin daha iyi anlatilmasi gerekli bence.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri